Onvoorwaardelijke kwaliteitty

Kevin von Holt - chef-kok en ambassadeur van de berbel Formline merkcampagne.
Onvoorwaardelijke kwaliteitty

Kwaliteit komt voort uit de interactie en het gebruik van uitstekende ingrediënten. Door ervaring en veel intuïtie. Met hoogwaardige techniek en een onopvallend, eenvoudig design biedt de berbel Formline headless afzuigkap de basis voor vakmanschap in perfectie.

Genotvol koken begint met onvoorwaardelijke kwaliteit in de keuken
Kevin von Holt - chef-kok en receptontwikkelaar - is naast interieur-designer Andreas Neudahm de tweede Berbel merkambassadeur. Voor de gepassioneerde chef begint “genotvol koken met onvoor-waardelijke kwaliteit in de keuken“, en daar horen goede producten bij: “Iedereen heeft onvermijdelijk te maken met het thema eten. Om het even in welke vorm. Maar slechts weinigen doen het gepassioneerd en met volle overgave.“ Zijn kookstijl is gebaseerd op het idee om de smaak van een product doelbewust te versterken in plaats van het te veranderen. Hij deelt deze liefde voor detail en vakman-schap met berbel.

Puur roestvrij staal in een industrieel design. Eenvoudige bediening en krachtige prestaties. De robuuste, volledig gelaste roestvrijstalen opbouw van de berbel Formline overtuigt door zijn geoptimaliseerde proporties. Deze hoofdvrij afzuigkap combineert alles wat een berbel afzuigkap zo bijzonder maakt. Dit is het resultaat van Duitse ingenieurskunst, die zich kenmerkt door passie, de beste kwaliteit, een geweldig design, een hoog gebruiksgemak en functionaliteit. 

“Er is nooit een compromis als het om kwaliteit gaat - net als met mijn gereedschap: een scherp mes en slimme keukenapparatuur spreken mij net zo aan als een uniek design. En dat is wat Living Excellence voor mij betekent: als iets dat goed functioneert samenkomt met iets dat er ook nog eens goed uitziet, dan raakt dat al mijn zintuigen en voel ik waar het om gaat in de keuken: de passie om de levenskwaliteit van mensen te verbeteren met lekker eten en ze even weg te halen uit het leven van alledag“, aldus Kevin von Holt, die goed doordachte keukenapparatuur bij de bereiding van heerlijke maaltijden op prijs stelt.

Living Excellence - daar staat berbel voor met afzuigoplossingen voor elke keukensituatie, uitgerust met gepatenteerde technologie om kook- en braaddampen te elimineren. Onvoorwaardelijk en krachtig door de kracht van de centrifuge, zonder gebruik van vetfilters en conventionele filtertechnologie. De enthousiaste chef-kok is het gezicht van de nieuwe berbel-campagne - Onvoorwaardelijke kwaliteit.