berbel Wandkappen

De berbel wandkappen zijn uitstekend in bestaande keukens op te nemen. Ook bij nieuwbouw zijn ze een slimme oplossing voor iedereen die boven het kookveld accenten wil zetten. Of het nu klassiek, elegant of puristisch moet zijn, de keuzemogelijkheden met berbel wandkappen zijn haast oneindig. En het belangrijkste is: Deze moderne afzuigkappen werken uiterst effectief en stil. Een droom voor iedere keukenprins(es)!

Wandkap Glassline

Elegante look

Wandkap Blockline

Vierkant tegen kookwalm

Wandkap Smartline

Smarte kracht

Altijd langs de wand
De zachte ontwaseming en de simpele reiniging maken de berbel wandkappen tot betrouwbare helpers. In moderne keukenconcepten zijn de afzuigkappen van berbel naadloos te integreren. Moet de luchtreiniging in recirculatiemodus zijn? Dan is de wandkap Smartline de perfecte keuze. In de afvoermodus brengt de wandkap Glassline de beste prestaties met een druk op de knop.  


Sterke ontwaseming 
Welke wandkap er ook in uw keuken komt, ieder model is dankzij een robuust RVS corpus en de modernste componenten een perfect afgewerkte en hoogpresterende afzuigkap. Daarmee zet berbel maatstaven op het gebied van luchtrecirculatie- en luchtafvoertechniek. Onovertroffen zijn daarbij de recirculatiefilters van berbel met de beste actiefkoolfilters op de markt met een bijzonder hoge geurbinding tot 97 procent. Gewoon meesterlijk goed!