AFZUIGKAPPEN MADE IN GERMANY

Effectieve luchtreiniging volgens gepatenteerd berbel-principe gecombineerd met hoogwaardige materialen. En om ervoor te zorgen dat alles in de keuken klopt, hebben de berbel afzuigkappen de beste eigenschappen:

 • Kwaliteit Made in Germany
 • Hoogwaardig design
 • Simpel te reinigen
 • Fluisterstil in gebruik
 • Energiezuinige ventilatormotoren
 • Gecertificeerd systeem voor energiebeheer
berbel – beter kan het niet! 

Duurzame argumenten

Wij noemen vijf duurzame argumenten voor een berbel kookafzuiging in elke keuken:


 1. Energie-efficiënte ventilatormotoren:
  De soepel lopende EC-ventilatormotoren van onze afzuigkappen besparen tot 62 procent energie in vergelijking met conventionele afzuigkappen.

 2. Duurzame technologie:
  Onze met de hand gemonteerde kookafzuigingen bestaan uit hoogwaardige materialen, zijn Made in Germany en zeer duurzaam. Alles bij elkaar betekent dit niet alleen korte afstanden, maar ook minder materiaalgebruik en aanzienlijk minder afvalverwijdering van oude apparaten. Ontwikkeling, productie en verkoop bij berbel werken volgens een gecertificeerd energiebeheersysteem.

 3. Regeneratieve filtertechnologie:
  Dankzij het innovatieve permalyt® recirculatieluchtfilter kunnen berbel afzuigkappen worden uitgerust met een 100 procent, automatisch, zelfreinigend filter. Hierdoor hoeft het filter of de actieve koolstof, gedurende de hele levensduur van het product, niet worden vervangen.

 4. Bespaar energie met EcoSwitch-technologie:
  EcoSwitch combineert het beste van recirculatie en afvoerlucht. Hierdoor kan flexibel worden omgeschakeld tussen afvoerlucht- en recirculatieluchtwerking, afhankelijk van de kooksituatie en de weersomstandigheden. Geen warmteverlies in de winter en frisse lucht in de zomer, met een druk op de knop. Energie besparen kan heel eenvoudig zijn.

 5. Geen verzadigde vetfilters meer:
  Dankzij het beproefde berbel-principe zijn er geen verstopte vetfilters. Dit betekent dat het energieverbruik op lange termijn niet toeneemt, ook al wordt de afzuigkap continu op de hoogste stand gebruikt! Bovendien zullen vetfilters die druipen van de olie nooit meer in de vuilnisbak belanden. berbel afzuigkappen hebben ze immers niet nodig.

<text-small>berbel</text-small> <strong> ONDERSCHEIDINGEN</strong>

berbel ONDERSCHEIDINGEN

Design in zijn mooiste vorm!

Sinds 2013 heeft berbel meer dan 30 design awards gewonnen voor talrijke producten zoals de Skyline eilandkappen, de hoofdvrije kappen Formline, Smartline, Glassline, Ergoline en de Downline kookplaatafzuigingen.

In 2022, is de Downline Infinity alleen al 4 keer bekroond: ICONIC AWARDS 2022: INNOVATIVE INTERIOR best of best, Red Dot Product Design Award 2022: Best of the Best, Kitchen Innovation Award 2022: best of best en iF DESIGN AWARD 2022.

<text-small>berbel</text-small> <strong> GEGARANDEERD GOED</strong>

berbel GEGARANDEERD GOED

berbel geeft met een gerust hart 5 jaar garantie op alle producten. Dit geldt ook voor de bescherming van het milieu: de soepel lopende EC-ventilatormotoren zijn absoluut stil en besparen tot 62 procent energie en zijn tot 3 dB(A) stiller. Omdat minder meer is.berbel afzuigkappen verbannen dampen en vet snel en effectief uit de keuken. Innovatieve techniek is het succesrecept voor schone lucht. Met het berbel principe heeft berbel een unieke ventilatietechniek zonder vetfilters ontwikkeld, die gebruik maakt van het natuurkundige principe van de centrifuge. Permanente vetafscheiding met patent. In combinatie met een uitstekend design en intelligente technologische oplossingen voor afzuigsystemen in de keuken, wordt koken een waar genoegen. Dankzij berbel iedere dag. 

berbel SOCIAAL BEWOGEN

Ook bij de sociale bewogenheid zet de afzuigkappenfabrikant berbel nieuwe maatstaven. Sinds jaren heeft berbel een nauwe partnerschap met inrichtingen voor mensen met een beperking. Zo worden de berbel recirculatiefilters BUF150+ bijvoorbeeld door de Freckenhorster werkplaatsen geproduceerd. Want ieder mens - met of zonder beperking - heeft zijn individuele sterke en zwakke kanten. Dat maakt de berbel recirculatiefilters niet alleen extreem goed, maar ook bijzonder waardevol.