berbel afzuigkappen VOOR IEDEREEN

Droomt u van een nieuwe keuken? Of maakt uw oude afzuigkap teveel lawaai en doet hij het niet goed? Wilt u een berbel afzuigkap in uw kleine inbouwkeuken, of een luchtafvoer aan het kookveld van uw kookeiland? Of wordt uw droomhuis net gebouwd met een open keuken? Het maakt niet uit, hoe u zich de perfecte keuken voorstelt, met ontwaseming van berbel wordt de keuken compleet.

Hoofdvrije kappen

Het schuine model van de hoofdvrije kappen is vooral voor grotere mensen een enorm voordeel, omdat ze zich zo toch over het kookveld kunnen buigen. De hoofdvrije kappen van berbel zorgen ervoor dat u bij het koken het overzicht houdt. Vooral de hoofdvrije kap zonder schouw ‘Smartline’ zet dankzij zijn moderne, subtiele look accenten boven het kookveld. Voor ieder die in de keuken waarde hecht aan comfort, zijn de hoofdvrije afzuigkappen de juiste keuze!

Eilandkappen Skyline

In zwevende elegantie onderscheid zich de vrij hangende eilandkap met liftsysteem van berbel. Met een druk op de knop glijdt hij zachtjes van het plafond omlaag richting het kookveld en neemt daar de optimale afstand tot het kookveld in om op volle berbel kracht te werken: Voor schone lucht en een vrij hoofd. Als functioneel lichtobject en met uitstekend design slaat hij een goed figuur in moderne keukens.

Eilandkappen

De berbel eilandkappen werken zowel in recirculatie- als ook in afvoermodus absoluut stil en professioneel. Zeer sympathiek combineren de afzuigkappen aantrekkelijk design, innovatieve afvoer- en recirculatietechniek met energie-efficiëntie. Daarmee zijn de berbel eilandkappen sterke en duurzaam efficiënte keukenpartners bij het verwijderen van olie en vet uit de lucht van de woonkeuken.

Wandkappen

De berbel wandkappen zijn uitstekend in bestaande keukens op te nemen. Ook bij nieuwbouw zijn ze een slimme oplossing voor iedereen die boven het kookveld accenten wil zetten. Of het nu klassiek, elegant of puristisch moet zijn, de keuzemogelijkheden met berbel wandkappen zijn haast oneindig. En het belangrijkste is: Deze moderne afzuigkappen werken uiterst effectief en stil. Een droom voor iedere keukenprins(es)!

Inbouwkappen

Vooral in compacte keukens kunnen de inbouwkappen van berbel hun sterke punten uitspelen. Afhankelijk van het model kan tussen recirculatie- en afvoermodus gekozen worden. De berbel inbouwkappen bieden hoogste flexibiliteit met beste kwaliteit.

Ventilatormodules

Met de ventilatormodule biedt berbel een echt alternatief voor de bewezen kwaliteit van afzuigkappen. Snel gemonteerd, direct klaar voor gebruik! Hij is geheel uit RVS vervaardigd, uiterst robuust en perfect afgewerkt. Voor effectieve luchtreiniging op ieder moment. De behuizing kiest u zelf. Hij kan praktisch onzichtbaar worden in een bovenkast of in de door u geplande mantel boven het kookveld.

Luchtafvoer bij het kookveld

De nieuwe berbel Downline Infinity is direct in het professionele kookveld geïntegreerd en biedt centrale kracht in kleinste ruimtes. De meest innovatieve techniek in een dubbelpak: een modern inductiekookplaat met geïntegreerde, krachtige luchtafvoer en talrijke doordachte details en functies zorgen voor nieuwe mogelijkheden voor de bereiding van de heerlijkste gerechten.

Accessoires

Bij berbel vinden vrienden van goede smaak alles wat het keukenhart begeert. De afzuigkappenfabrikant Berbel heeft hoogwaardige accessoires voor alle afzuigkappen, om betrouwbare vetafscheiding te garanderen. berbel heeft een breed scala aan componenten voor een efficiënte luchtreiniging in zijn assortiment. Het maakt niet uit in welke bedrijfsmodus de afzuigkap werkt. berbel - altijd een goede keuze!