berbel Hoofdvrije kappen

Het schuine model van de hoofdvrije kappen is vooral voor grotere mensen een enorm voordeel, omdat ze zich zo toch over het kookveld kunnen buigen. De hoofdvrije kappen van berbel zorgen ervoor dat u bij het koken het overzicht houdt. Vooral de hoofdvrije kap zonder schouw ‘Smartline’ zet dankzij zijn moderne, subtiele look accenten boven het kookveld. Voor ieder die in de keuken waarde hecht aan comfort, zijn de hoofdvrije afzuigkappen de juiste keuze!

Hoofdvrije kap Ergoline Base

Style en performance in één

Hoofdvrije kap Glassline 2

Prestatie met verve

Hoofdvrije kap Ergoline 2

Ergonomische topprestatie

Hoofdvrije kap Formline

Industrieel design gecombineerd met techniek

Hoofdvrije kap Smartline

Techniek met bewezen staat van dienst gecombineerd met innovatie

berbel zorgt voor vrije ruimte om te koken
Hoofd vrij voor creativiteit! De hoogwaardige hoofdvrije kappen van berbel maken het mogelijk. Wordt het tussen steak braden en uitjes smoren turbulent, dan houdt u het overzicht. Verder zijn de hoofdvrije afzuigkappen simpel te reinigen – het kan niet beter! Kwalitatief overtuigen ze met hun robuuste RVS corpus, krachtige en toch stille EC-motor en nieuwe BackFlow-technologie (afhankelijk van model) om condensvorming op het decorglas te voorkomen. 
Keukenparty's met flair
Bij het werken zijn de hoofdvrije kappen fluisterzacht: Door de energiebesparende EC-ventilatormotoren werken de afzuigkappen van berbel extreem zacht. In de afvoer- of recirculatiemodus leveren de berbel hoofdvrije afzuigkappen de beste prestaties. De kookveldverlichting met moderne leds zorgt voor een stemmige ambiance. Voor gezellige keukenparty's is daarmee de weg vrij!