CARRIÈRE MAKEN bij berbel

Als uiterst innovatief middenstandsbedrijf in Duitsland is berbel Ablufttechnik GmbH een van de eerste adressen voor hoogwaardige afzuigkappen. Met passie en groot succes ontwikkelen en produceren we onze gepatenteerde kappen in onze vestiging in Rheine en distribueren deze exclusief en succesvol via uitgekozen dealers in Europa. 

WIJ ZIJN berbel

We werken met passie aan schone lucht. Want met veel passie zorgen we iedere dag voor innovaties, die het dagelijks leven in de keuken vergemakkelijken en die meer presteren dan verwacht. Of het nu de medewerkers in de ontwikkeling zijn, de productie of de distributie: we werken allemaal hand in hand. Ons dagelijks werk kent weinig hiërarchie en is gekenmerkt door een praktische instelling.

Naar vacatures!

CONTACTGEGEVENS VOOR SOLLICITANTEN

Is er niets geschikts bij? U kunt ook een open sollicitatie sturen!

berbel Ablufttechnik GmbH
Personalabteilung (personeelsafdeling)
Sandkampstraße 100
48432 Rheine

De bescherming van uw privacy vinden wij zeer belangrijk. Daarom informeren we u op https://www.berbel.de/unternehmen/datenschutz-fuer-bewerber/  hoe uw persoonsgegevens verzameld, verwerkt en gebruikt worden bij een sollicitatie in overeenkomst met de voorschriften voor bescherming van persoonsgegevens.