berbel Skyline Eilandkappen

In zwevende elegantie onderscheid zich de vrij hangende eilandkap met liftsysteem van berbel. Met een druk op de knop glijdt hij zachtjes van het plafond omlaag richting het kookveld en neemt daar de optimale afstand tot het kookveld in om op volle berbel kracht te werken: Voor schone lucht en een vrij hoofd. Als functioneel lichtobject en met uitstekend design slaat hij een goed figuur in moderne keukens.

Eilandkap Skyline Edge Base

Indrukwekkend design

Eilandkap Skyline Edge Play

Good smaak is te zien

Eilandkap Skyline Edge Sound

Puur muziekgenot

Eilandkap Skyline Edge Light

Lichtgevende afzuigkap

Eilandkap Skyline Curve

Licht en zonder hoeken

Eilandkap Skyline Frame

Skyline toont profiel

Eilandkap Skyline Round

Mooie uitzichten

Gewoon naar beneden zoeven
De vrij hangende plafondkappen van berbel zijn in ieder opzicht een blikvanger. Ze hangen aan kabels vrij boven het kookeiland. Per afstandsbediening aangezet, gaat de verschuifbare eilandkap naar de gewenste positie. Bijzonder overtuigend is het vermogen in recirculatiebedrijf. Het efficiënte recirculatiefilter van berbel reinigt de lucht voor 97 procent van geurtjes. Dat is bijna even goed als een kap in afvoermodus.

Schone lucht, de zaak is rond
Als lichtobject met ledtechniek glanzen de zachte afzuigkappen van de familie Skyline. De in hoogte verstelbare afzuigkap is simpel te reinigen. Ook heel clever: de afzuigkap maakt weinig lawaai. Met de plafondkap met liftsysteem Skyline Round wordt luchtreiniging in de keuken een afgeronde zaak. Zijn sterke punten zijn de hoogwaardige ledverlichting en de minimale geluidsontwikkeling.