TREED MET ONS IN CONTACT

Achter de berbel producten staat een hoog gemotiveerd team van medewerkers die pas tevreden zijn als u tevreden bent: Daarom interesseert uw mening ons.


De met * gemarkeerde velden moeten ingevuld worden. Als u verdere, schriftelijke informatie van ons wilt, geeft u a.u.b. uw volledige adres aan.

Kontaktformular Standard

Contact form
Ik ga ermee akkoord dat de bovengenoemde gegevens door berbel Ablufttechnik GmbH worden verzameld, verwerkt en gebruikt en aan de hoster van de webpagina overgedragen worden en voor het volgende doel verwerkt en gebruikt worden: Opslaan van overgedragen gegevens voor een aanvraag. Deze toestemming berust niet op een wettelijke grondslag en is daarom vrijwillig en kan ieder moment met effect voor de toekomst worden herroepen. Richt de herroeping aan: datenschutz@berbel.de. U kunt verder bij berbel Ablufttechnik GmbH volgens de AVG de volgende rechten te gelde maken: recht op informatie, recht op correctie of verwijdering, beperking van de verwerking, recht op overdracht van de gegevens. Bovendien kunt u zich tot de toezichthoudende overheidsinstantie in Noordrijn-Westfalen richten/de verantwoordelijke voor privacybescherming en informatievrijheid van de deelstaat Noordrijn-Westfalen en daar een recht van bezwaar te gelde maken. De persoonsgegevens worden 4 weken lang verwerkt, resp. tot uw herroeping.
*) Verplichte velde