TOP DANKZIJ CENTRIFUGALE KRACHT

De ingenieurs van berbel zijn erin geslaagd een nieuwe generatie van afzuigkappen te creëren. Het gepatenteerde berbel-principe werd ontwikkeld met als doel het goede te verbeteren. Het idee achter dit principe is eenvoudig, het resultaat is des te verbluffender Leer nu het principe kennen, dat elke berbel afzuigkap tot een behulpzame en permanent krachtige helper in de keuken maakt. 

For the display of YouTube videos it is necessary that you accept marketing cookies. Further information can be found in our privacy policy. Manage cookie settings

Het berbel PRINCIPE in de film

Luchtreiniging met de kracht van de centrifuge. Hoe dit eenvoudige en geniale principe werkt, komt u in onze korte film te weten. Licht uit - film aan!

Deel deze video met vrienden.

DE 3 BOUWSTENEN <text-small>van het berbel</text-small> PRINCIPE

DE 3 BOUWSTENEN van het berbel PRINCIPE

Het berbel principe gaat uit van de centrifugale kracht.  

  1. Het uitgangspunt is de zuigkracht. De wasem, die uit lucht, water en vet bestaat, wordt door een smalle en effectieve sleuf in het binnenste van de afzuigkap gezogen.
  2. Aan de ingang van de afzuigkap komt er een tweede aspect bij: snelheid. Samen versnellen kracht en snelheid de kookdamp. De versnelde kookdamp wordt binnenin de afzuigkap in twee bochten geroteerd. Daarbij ontstaat de centrifugale kracht, beter bekend als middelpuntvliedende kracht. Vetten en oliën worden uit de lucht geslingerd. Deze worden bijna geruisloos uitgescheiden en de lucht kan ongeremd verder stromen.
  3. Een geïntegreerde restafscheider*, de zogenaamde Capillar Trap verwijdert nog eens de fijnste partikeltjes en vangt die op. De lucht ontwijkt. Vanaf nu geldt: opgelucht ademhalen.
Het resultaat: een permanent hoge en constante vetafscheiding. Een principe dat eenvoudigweg inspireert. U ook?

*Uitrusting afhankelijk van model