berbel FABRIEKSKLANTENSERVICE

Uitstekende producten, uitstekende service - bij berbel vanzelfsprekend! Onze eigen klantenservice zorgt ervoor dat ook na de aankoop alles met uw berbel in orde is. Onze geschoolde medewerkers staan met hun goede raad en deskundigheid voor u klaar.

UW DIRECTE VERBINDING MET DE berbel FABRIEKSKLANTENSERVICE

De fabrieksklantenservice van berbel is in heel Duitsland actief.

Zo bereikt u de berbel klantenservice:

Ma. - Do: 08:00 - 17:00 uur
Vr: 08:00 - 16:30 uur
 
onder de berbel-hotline +49 (0) 5971 / 976-280, per e-mail onder service@berbel.de of via ons serviceformulier.

INFORMATIE VOOR ALS U SERVICE NODIG HEEFT

INFORMATIE VOOR ALS U SERVICE NODIG HEEFT

Om u optimaal te kunnen helpen, verzoeken we u vriendelijk bij behoefte aan klantenservice op het volgende te letten:

Gebruik voor het opnemen van contact a.u.b. het serviceformulier.
  • Beschrijving van de storing
    Om u zo kort mogelijk te laten wachten, verzoeken we u een zo precies mogelijke beschrijving van de storing te geven, welke onderdelen defect zijn (bijv. motor, kookveldverlichting, effectverlichting etc) en de uitvoering van het afvoerkanaal aan te geven. Indien mogelijk, stuurt u ons digitale foto's a.u.b.
  • Reparaties
    Het apparaat moet bij een reparatie door de technicus van de berbel klantenservice vrij toegankelijk zijn, zodat de afzuigkap zonder demontage van houten onderdelen of het verwijderen van siliconen van zijn plaats verwijderd kan worden. Zijn apparaten niet vrij toegankelijk, kijk dan naar de garantiebepalingen van de meubelfabrikant.
  • Externe motoren en muurdoorvoeren
    Als de kap een externe motor/muurdoorvoer heeft, is een precieze beschrijving van de ligging van de externe motor/muurdoorvoer nodig. Volgens de wettelijke ongevallenpreventie dient u de berbel technicus vanaf een plafondhoogte van 2,80 m een werk-/montagehulp beschikbaar te stellen. De externe motor/muurdoorvoer moet ook vrij toegankelijk zijn voor de berbel klantenservicetechnicus. Een eventueel aanwezige bekleding dient de klant of de meubelfabrikant van tevoren te verwijderen.
Naar het serviceformulier