VEEL VOORDELEN - SIMPEL berbel PRINCIPE

Opdat spaghetti aglio e olio, stoofschotel met uien en visragout altijd een goede indruk achterlaten op u en uw gasten achterlaten, heeft berbel het gepatenteerde berbel principe ontwikkeld. De manier waarop het werkt is zeer eenvoudig, het resultaat des te groter. Permanente maximale prestatie qua vetafscheiding zonder zuigkrachtverlies, fluisterstille werking, eenvoudige reiniging en beste afwerking met gepatenteerde technologie, filteren zonder filters - alleen de stille berbel afzuigkappen kunnen dit. Ontdek hier welke voordelen u bij het dagelijks gebruik van de berbel afzuigkappen kunt genieten: 

PERMANENT HOGE VETAFSCHEIDING

Geen vettige aanslag op meubels of keukengerei. Het berbel principe ziet af van storende en vermogenremmende vetfilters, die in de loop van de tijd vol raken. Zo bereikt de berbel afzuigkap ook na jaren nog een gelijkblijvend hoog vetafscheidingspercentage. Dat is goed voor uw keuken - altijd.

STIL EN ENERGIEZUINIG

Krachtige en stille afzuiging - bij berbel geen tegenstrijdigheid! Zonder stromingsweerstand door metalen filters werken onze afzuigkappen met kleinere en dus energiebesparende en stille EC-ventilatormotoren. De ventilator in een berbel afzuigkap heeft niet met toenemende weerstand door verstopte vetfilters te kampen. Met berbel geniet u zelf van een stille werking, zelfs na vele kookprocessen. Dit laat ruimte voor rustige gesprekken met uw gasten of comfortabel televisiekijken tijdens het koken.

EENVOUDIG TE REINIGEN VOOR BLIJVENDE HYGIËNE

Openklappen, afvegen, schoon. De opvangschaal van hoogwaardig roestvrijstaal is zeer eenvoudig te reinigen en kan desgewenst volledig worden verwijderd. Onze tip: maak kort na het koken de afzuigkap samen met de kookplaat schoon. Dan is het bijzonder gemakkelijk, omdat het verzamelde vet zeer goed oplosbaar is. U kunt echter ook een paar kookprocessen afwachten. Dankzij het gladde roestvrijstalen oppervlak is het ook dan nog makkelijk te reinigen.

GROOTS IN RECIRCULATIEMODUS

Een hoogwaardig recirculerend luchtfilter is bepalend voor een hoge mate van geurbinding in de recirculatiemodus. De berbel recirculatiefilter hebben een bijzonder groot volume en zijn gevuld met maximaal 4 kg actieve kool. Dit zorgt voor een efficiëntie van 97% in de geurbinding (volgens DIN EN 61591). Dit komt ongeveer overeen met de waarde van een afzuigkap bij luchtafvoer. De actieve koolfilters hebben een bijzonder lange levensduur, ca. 2-3 jaar. Ter vervanging van de actieve kool die na verloop van tijd verzadigd raakt, is er de milieuvriendelijke berbel navulverpakking. De filterbehuizing blijft behouden, alleen de actieve kool wordt vervangen. Dit spaart het milieu en de portemonnee. Voor nog meer comfort raden wij de regeneratieve permalyt® recirculatiefilter aan - deze reinigt zichzelf via een thermokatalytisch proces en is bovendien door TÜV Rheinland gecertificeerd voor zijn levensduur en permanente filterwerking.

GEGARANDEERD DE BESTE KWALITEIT
5 JAAR GARANTIE

Een berbel kap wordt uitsluitend gemaakt van de beste onderdelen. Moderne EC-ventilatormotoren van een toonaangevende Duitse fabrikant, splintervrij glas, roestvrij en anti-magnetisch roestvrij staal, LED's met een lange levensduur en capacitieve bedieningspanelen die, zelfs met natte vingers op aanraking reageren. Deze onderdelen worden in onze fabriek in Rheine vakkundig met de hand "Made in Germany" geassembleerd tot een berbel afzuigkap. Wij voldoen elke dag opnieuw aan onze kwaliteitsnormen en geven u daarom – met trots- 5 jaar garantie* op al onze producten.

*naar de garantievoorwaarden

VEILIGHEIDSPLUS

Verstopte vetfilters en afgezet vet in de kanalen vormen een lichtontvlambare aanslag. Bij brand op de kookplaat kunnen gebruikelijke vetfilters als brandversneller werken. berbel neemt bij brandpreventie het zekere voor het onzekere. Omdat we afzien van conventionele vetfilters, bestaat er geen brandgevaar. Bovendien zijn berbel afzuigkappen vervaardigd van niet-brandbaar RVS. Voor de afvoerkanalen wordt cadmiumvrije, slagvaste kunststof gebruikt met zelfblussende eigenschappen. Onze producten zijn door het Wilhelm-Jost-Instituut en de ingenieursmaatschap hhw omvattend getest. Het resultaat: berbel afzuigkappen voldoen aan de strengste veiligheidsnormen voor privékeukens.