area30 berbel Plaza

berbel nodigt uit naar de berbel Plaza
area30 berbel Plaza

berbel staat voor betrouwbaarheid en innovatie. Bij de area30 van dit jaar presenteert het bedrijf zich met een nieuw jaarbeursconcept, namelijk de berbel Plaza. Keukenmodellen flankeren de grootscha-lige jaarbeursstand, die mondt in de geliefde berbel Academie. De vier keukens met ieder een eigen design en eigen materialen zijn het podium voor de berbel afzuigkappen. Terughoudend of extravert, integratief of zelfbewust, klassiek of state-of-the-art, voor iedere toepassing en iedere sfeer hebben wij de passende oplossing.

Skyline Frame met zwart en eiken gecombineerd
Hier is de Skyline Frame duidelijk de ster. De mat zwarte behuizing van de kap past bij de kleur en de materiaalkwaliteit van de uitge-kozen keukenmeubels. Het honinggele licht citeert de natuurlijke houttinten van het lichte werkvlak. Door de opzij geplaatste rekken krijgt de Skyline Frame een lichtvoetigheid. De zich herhalende stijlelementen van de industrial style worden door de rekken van mat zwarte, vierkante buizen gespiegeld. Aan de achterwand in  betonlook zijn twee Formline modellen te zien in zelfverzekerd zwart en RVS. De luchtafvoer bij het kookveld Downline Compact bevindt zich naast de kappen effectrijk in een eiken werkvlak gevat.

Nordic Black & White
Skyline Edge
en Downline presenteren zich hier als overtuigende eilandoplossingen. De berbel inbouwkap Glassline is daarachter overtuigend puristisch in de moderne bovenkast geintegreerd. Daarnaast zijn de hoofdvrije kappen Smartline zonder afvoerschacht in de kleuren zwart en wit geplaatst. Ze ronden deze enscenering af met hun directe referentie aan Scandinavische keukensfeer met zwart gebeitst vurenhout en reinwitte tinten.

Keramiek en mat glas
De Downline en de Downline compact zijn naadloos in het monolithi-sche eiland in marmertint opgenomen. Het eiland wordt de werkbank van de keuken. Met de geïntegreerde sturing van de verlichting van het werkblad heeft de Downline luchtafvoer bij het kookveld nog een extra functionele meerwaarde. De nieuwe Ergoline 2 met zijn gesatineerde, matte glazen front en zijn mat zwarte corpus correspondeert met de keukenfronten. De daarnaast geplaatste Ergoline 2 in de klassieke combinatie van RVS en gelakte voor-kant springt in deze combinatie op grijze achtergrond er echt uit.

Onconventionele landhuisaccenten met moderne klassiekers
De klassiekers van de berbel inbouwkappen laten zien dat deze ook in een country-style-context tot gewaagde ideeën kunnen voeren.  De bekende vertegenwoordigers uit de categorie wand- en eiland-kappen geven de landhuislook een technische, functionele noot.  Hier telt vooral het innerlijk: Met modernste afscheidingseenheden vallen de Smartline en Glassline in het bijzonder op qua efficiëntie. Innovatieve techniek in klassiek gewaad.