berbel kookplaatafzuiging:

Downline Infinity wint de German Design Award 2023
berbel kookplaatafzuiging:

Rheine, december 2022 - berbel ontvangt opnieuw een onderscheiding met haar nieuwste Downline Infinity inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging. Ditmaal is de Duitse specialist in afzuigsystemen onderscheiden met de German Design Award 2023. In de categorie Excellent Product Design - Kitchen is de Downline Infinity bekroond als ‘Winner’ voor de uitmuntende designkwaliteit.
“De basis voor een innovatief product, zoals de Downline Infinity, is het begrijpen van de behoeften van de klant. Vanuit dat beginpunt ontstaat een idee, dat uiteindelijk uitgewerkt wordt tot een afzuigsysteem dat als stijlelement dient in de keuken,’”vertelt Karl von Bodelschwingh, algemeen directeur van berbel. “We hebben nu vijf onderscheidingen op rij ontvangen voor onze hoogwaardige inductiekookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem. Dat is een geweldige erkenning voor het werk en inzet van alle collega‘s.”


De prijs wordt in februari 2023 uitgereikt door de German Design Council als onderdeel van de Ambiente beurs in Frankfurt am Main.

De German Design Award is een van de meest gerenommeerde designprijzen ter wereld en geniet een grote bekendheid tot ver buiten de beroepskringen. Degenen die deze award winnen, hebben met succes bewezen dat zij tot de besten behoren.