Noviteiten op berbel Plaza 2021

berbel presenteert de nieuwe Downline Infinity met een extra groot kookveld, intuïtieve bediening en een revolutionaire afzuiging. De specialist voor afzuigtechniek uit Rheine in Westfalen levert afzuigingoplossingen en accessoires voor elke kookomgeving.
 
Noviteiten op berbel Plaza 2021

berbel staat voor innovatie, creativiteit en uitmuntend design. Tijdens area30 2021 was berbel Plaza opnieuw het centrale podium voor de competenties van berbel. Een bezoek aan het merk maakte van area30 een ware belevenis. De tot in detail ontworpen keukenom-gevingen omlijstte het ruime interieur van de beursstand, met de populaire berbel Academie als centraal middelpunt. berbel presenteerde tijdens area30 haar kookafzuigingen in vier individueel vormgegeven keukenruimtes, waar de noviteiten dienden als ware blikvangers. Ingetogen of extravert, harmonieus of zelfbewust, klassiek of modern; berbel heeft voor elke keuken en elke ambiance de juiste oplossing.

Gedempte kleuren en natuurlijke materialen: in de eerste keuke-nomgeving vormden techniek en matglazen elementen een prachtig geheel. Hobbykoks komen met de getoonde professionele apparatuur volledig aan hun trekken. In het eiland, voorzien van eikenfronten, was de nieuwe Downline Infinity kookplaatafzuiging geïntegreerd, welke optioneel ook leverbaar is met intuïtief bedienbare draaiknoppen. Boven de daarnaast getoonde nieuwe inductie panoramakookplaat van 900 x 400 mm zweefde de Skyline Edge in het nieuwe glasdecor matzwart. Deze vormt een aanvulling op de berbel Black Edition en is leverbaar in een breedte van 95 en 115 cm. Nieuw is ook de connectie tussen de kookplaat en de Skyline Edge eilandkap. Alle functies van de afzuigkap zijn namelijk geïntegreerd en standaard beschikbaar in de panoramakookplaat. Zo is de eilandkap met liftfunctie eenvoudig in hoogte te verstellen met een schuifje op het bedieningspaneel van de kookplaat. Eveneens getoond in deze keukenomgeving was de hoofdvrije afzuigkap Ergoline 2 in de mat zwarte Black Edition uitvoering. De Ergoline 2 hoofdvrije kap is al meerdere malen onderscheiden en gooit ook hoge ogen in de klassieke varianten roestvrij staal en glanzend zwart decorglas vanwege de veelzijdige mogelijkheden in de keukenplanning.

De keukenomgeving met de keramische marmerfronten vormde een mooi contrast met de toegepaste en ingetogen zwarte vurenhouten kasten. De op dit eiland getoonde berbel Downline modellen hebben in 2021 een update gekregen. Nieuwe eigenschappen, zoals de speciale coating voor een vrijwel geluidloos glijden van het kookgerei, een verbeterde inductietechnologie en vier even grote kookzones zijn slechts enkele hoogtepunten. In deze keukenomgeving was mooi te zien hoe de nieuwe panoramakookplaat met geïntegreerde, intuïtieve bediening harmonieus kan worden gecombineerd met alle berbel wand-, hoofdvrije- en eilandafzuigkappen. Als wandoplossing waren de berbel klassiekers Smartline en Glassline 2 de eyecatchers in deze keukenruimte.

Het centraal gelegen academiegedeelte en de techniekpresentatie waren dit jaar open vormgegeven en boden een duidelijk overzicht van de planningsmogelijkheden en varianten van de Downline-familie. Aan de overzijde van de beursstand was de Skyline Frame dé eyecatcher. Deze eilandkap harmonieerde vanwege haar honinggele lichtverloop prachtig met de houten elementen in de moderne eikenhouten/zwarte keukencombinatie. Ook de Skyline Frame kan via de inductie panoramakookplaat worden bediend. De verschillende inbouwkappen Firstline, Firstline Unseen en Glassline - ingebouwd in de bovenkastjes - en de Downline Performance lieten zien hoe geïntegreerd en ingetogen een afzuigkap kan worden toegepast. De ambiance van de vierde keukenuitvoering was ruim opgezet en zeer urban en modern. De getoonde hoofdvrije Formline, verkrijgbaar in roestvrij staal of matzwart, is de optimale oplossing voor puristen. De Formline maakt deel uit van de berbel klassiekers en toont bij uitstek de berbel eigenschappen: topkwaliteit, uitstekend design, hoog bedieningscomfort en hoge functionaliteit. De nieuwe inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging Downline Infinity werd op dit eiland nogmaals getoond. Deze keer met de optionele draaiknoppen in roestvrij staal. Met de forse afmeting van 900 x 550 mm zorgt de Downline Infinity voor maximale flexibiliteit bij het koken – ook met groot kookgerei. Koks met een zwak voor techniek hebben in de submenu’s van de Downline Infinity verschillende functies en handige extra‘s ter beschikking, die de kookervaring nog leuker maken.