berbel designlijn onderscheiden

berbel Black Edition krijgt de Red Dot Product Design Award 2020.
berbel designlijn onderscheiden

Made in Rheine/Westfalen.
berbel overtuigt wederom de internationaal gerenommeerde jury van de Red Dot Design Awards. Onderscheiden zijn producten met een voortreffelijk design. Dit jaar zijn het de hoofdvrije kappen van de berbel Black Edition, die deze erkende Award krijgen. Hun design 
is pregnant, de kleur mat zwart is expressief. De kleur pikt een bijzondere trend in de keukenbranche op. Hij is tijdloos en elegant en is bij planners en woningdecorateurs momenteel een topper. Mat zwart staat voor een heldere designtaal en is in iedere keukenstijl te integreren.

Een van de grootste designwedstrijden wereldwijd
Al meer dan 60 jaar geeft de Red Dot Award vormgevers en bedrijven een platform voor het beoordelen van goed design. De ervaring en expertise van de jury is niet te vergelijken. Volgens het motto ‘In search of good design and innovation’ zijn jaarlijks 6.500 ingediende producten getest en beoordeeld en samen heeft de jury over de verlening van de onderscheidingen beslist. ‘Dat berbel is onderscheiden, bewijst de hoge designkwaliteit van het product‘, aldus de jury van de Red Dot in de laudatio.

Vormgevingskwaliteit is de noemer van alle onderscheiden producten
berbel staat erom bekend trends vroegtijdig op te pikken en te vertalen naar productdesigns. Het mat zwart gepoedercoate corpus van de kap en het mat gesatineerde glas van de hoofdvrije kap Ergoline 2 zetten accenten in de keuken. Mat zwart is ook het stevige corpus van de hoofdvrije kap Formline. De matte oppervlakken van de kap absorberen licht. Een effect, dat voor een aangename sfeer zorgt in de keuken. In het algemeen zijn afzuigkappen objecten die gelegenheid bieden voor diverse kleuren, materialen en decoraties in de keuken. Hun designs fascineren en roepen enthousiasme op – door hun model, vormgeving en hoogpresterende techniek. ‘Mat zwart verovert de keukenwereld en maakt het werk in de keuken tot een feest’, vertelt berbel CEO Karl von Bodelschwingh. ‘We zijn heel blij met de onderscheiding. Opnieuw wordt het succesverhaal van designproducten voor de keuken in ons huis voortgezet.’


Uitstekende vakkundigheid en kwaliteit geëerd
berbel luchtafvoertechniek staat voor kwalitatief hoogwaardige afzuigkappen - met het geoctrooieerde berbel principe - en effectieve technologieën voor de beste luchtreiniging in de keuken. Hoge designeisen en uitstekende kwaliteit zorgen voor de nodige differentiatie in de wedstrijd. De Red Dot is de onderscheiding voor hoge designkwaliteit.