SKYLINE FRAME KEUKENINNOVATIEPRIJS VAN HET JAAR 2019

Hightech in een elegant jasje: berbel zet de toon en krijgt de keukeninnovatieprijs van het jaar 2019
SKYLINE FRAME KEUKENINNOVATIEPRIJS VAN HET JAAR 2019

Rheine, januari 2019 -Uitstekende producten overtuigen consumenten niet alleen met een speciale eigenschap, maar vooral met hun bovengemiddelde prestatie over de hele linie. Tegen deze achtergrond hebben consumenten voor consumenten de populairste producten uit de wereld van de keukens een prijs gegeven. Het bedrijf berbel Ablufttechnik GmbH uit het Westfaalse Rheine is trots op deze onderscheiding.

Sinds mensenheugenis staat berbel niet alleen voor eersteklas ventilatortechniek, maar ook voor verrassende vormgeving, die de afzuigkap als designobject in de keuken vestigt. ‘De Skyline Frame heeft een perfect design en is tegelijkertijd een functionele lamp, die perfect past in de moderne architectuur van de keukens van vandaag’, zegt Peter Ahlmer, directeur van berbel Ablufttechnik, over de onderscheiding.
 

In de schijnwerpers gezet
Met de versie Skyline Frame krijgt de woonkeuken een kubistisch model in industrial chic. De nieuwe plafondkap met lift in
rookglas, omraamd met een mat zwarte rand van vierkante buis, verkrijgbaar in vier versies: 140 en 160 cm met twee open rekken, links en rechts van de corpus van de kap. Of puur, zonder rekken, in de breedtes 100 en 120 cm. Maar het echte highlight is de effectverlichting die van koel blauw tot warm koperkleurig te regelen is en magisch zwevend boven het eiland glanst.
 
 

Luchtreiniging op het hoogste niveauAbsoluut top is, zoals bij alle berbel afzuigkappen, de techniek van de Skyline Frame. Met het krachtige berbel principe voor een efficiënte vetafscheiding en met een fluisterzachte EC-ventilatormotor zorgt deze voor zuivere lucht. De Skyline Frame biedt alle standaardfuncties van de Skyline-modellen. De voor het design passende zwarte plafondconsole van glas met een omranding van vierkante buis maakt de industrial chic compleet.Standaard is de serie uitgerust met een krachtig berbel recirculatiefilter en de comfortabele liftfunctie voor gemakkelijk koken zonder het hoofd aan een kap te stoten en een optimale afstand tot het kookveld voor de luchtafzuiging. De Skyline Frame zweeft in een even stevig als fijn kabel aan het plafond en is in de hoogte moeiteloos en traploos verstelbaar met de afstandsbediening of via de app op de smartphone.