berbel is Made in Germany

Een toezegging tot een vestiging in Duitsland.
berbel is Made in Germany


Het bedrijf berbel staat bekend om zijn afzuigkappen. De geïnfor-meerde klant, die zich vanwege een nieuwe keuken of een verbouwing al met keukens beziggehouden heeft, weet waarschijnlijk al meer. Dat het om hoogwaardige afzuigkappen gaat, met het filterloze, krachtige berbel principe en andere effectieve technologieën. Die zorgen vooral voor de beste luchtreiniging in de keuken. Uiterst efficiënt, zonder storend geluid en zonder verlies van zuigkracht.


Wat zit daar achter? Wat maakt een afzuigkap tot een exemplaar van berbel?


De ventilatiespecialist produceert in het Westfaalse Rheine luchtafvoer bij het kookveld, hoofdvrije kappen, inbouwkappen, wandkappen, plafondkappen met lift en eilandkappen. De productvariatie biedt iedere klant het passende apparaat. Absolute productbetrouwbaarheid en kwaliteit. Bij berbel wordt iedere kap met de hand geassembleerd. Onderdeel voor onderdeel, stap voor stap. ‘Mijn berbel is precies zoals ik het wil’, staat op de webpagina te lezen. Hier kan de klant zich over ieder product informeren en zijn afzuigkap met de configurator naar wens samenstellen met een paar keer klikken. Qua grootte, bedrijfsmodus, design, kleur en kenmerken is een berbel individueel configureerbaar. Als de afzuigkap de fabriek verlaat, krijgt de trotse eigenaar een uniek product, made in Germany.


De vestiging in Duitsland bevat een belofte. Zo ontstaat een afzuigkap die onderdeel van je eigen woonconcept wordt. De vraag hoe je met een product levenskwaliteit en persoonlijke behoeftes kunt vervullen, wordt met iedere berbel beantwoord.
De keuken als integraal onderdeel van de binnenhuisarchitectuur is een aanhoudende trend. De keuken wordt een ontmoetingspunt als mensen hier hun vrije tijd doorbrengen. berbel afzuigkappen staan voor het leven in de keuken, voor diversiteit en vreugde aan het samen koken. De afgelopen jaren zijn er steeds meer alternatieve woonmodellen bijgekomen. Diversiteit en heterogeniteit nemen toe, de maatschappelijke verhoudingen veranderen. Daardoor groeit de belangstelling voor gemeenschappelijke woonvormen voor alle generaties. Uit Denemarken komt het begrip ‘cohousing’, wat in de praktijk eenheden van ‘coliving’ zijn, meergeneratiehuizen, naast patchwork-gezinnen en andere vormen van sharing. Nieuwe woonvormen ver-eisen echter ook de ruimtes en inrichting anders op te vatten. berbel heeft oplossingen voor de plekken waar wordt gekookt. De afzuigkappen voldoen aan hoge designeisen en hebben een technische meerwaarde voor iedere levens- en woonstijl. Ook in de toekomst staat de keuken steeds meer in het middelpunt van het samenleven.