ERGOLINE 2 AFZUIGKAP WINT PRIJS

Red Dot Award ‘Product Design 2018’ gaat naar Rheine
ERGOLINE 2 AFZUIGKAP WINT PRIJS

Rheine, april 2018 -

Alweer krijgt berbel de Red Dot Award. Het moderne, rechtlijnige design van de afzuigkap Ergoline 2 gecombineerd met de hoogste technische standaards kon de jury van de prestigieuze design-award overtuigen. Deze geeft zijn kwaliteitskeurmerk alleen aan producten die zich door hun goede vormgeving van de rest van de producten op de markt onderscheiden.   

De prijswinnaar – De Ergoline 2 past perfect bij iedere keukengrootte en ieder keukendesign. Met verschillende decorglaskleuren is het mogelijk de Ergoline zo te individualiseren dat het het beste bij de keuken past. Het samenspel tussen nieuwste technologie en bewezen staat van dienst maakt de Ergoline 2 tot symbool voor perfectionistische ingenieurskunst. Het effectieve, geoctrooieerde berbel principe garandeert met de BackFlow-technologie en de nieuwste generatie Capillar Trap duurzaam en efficiënt vetten en kookgeuren te verwijderen.
 

Door de ergonomisch doordachte vorm biedt de hoofdvrije kap Ergoline 2 absolute bewegingsvrijheid bij het koken. De klep is gemakkelijk vanzelf te openen met het gedempte en vrijlopende scharnier. De ingebouwde opvangschaal is verwijderbaar om hem gemakkelijk te reinigen.
Zelfs in kleine appartementen past de Ergoline 2 precies; dankzij de nieuwe versies van 60 of 70 cm breedte is goede ontwaseming geen kwestie van ruimte meer. De smallere kappen doen niets onder voor de grotere qua prestaties en design.  Het bedieningsveld bestuurt ook de dimbare en in de kleurtemperatuur instelbare IED-kookveldverlichting. Met de indirecte achterwandverlichting is de Ergoline 2 een design- en lichtobject in de keuken. Het past in de woonsfeer en is ook nog eens een echte blikvanger.  De Ergoline 2 is in wit, zwart of zilver metallic decorglas verkrijgbaar. Tegen meerprijs is ook een speciale kleur (RAL of NCS-standaard) mogelijk.