berbel productgalerij

living excellence
berbel productgalerij

Löhne, 17 september 2022 – berbel is dit jaar aanwezig op area30, op een nieuwe locatie en met een beursstand van 380 m2. Het thema van dit jaar is ‘living excellence’, dat staat voor de uitstekende product- en designonderscheidingen, die de specialist in afzuigtechniek in 2022 heeft ontvangen. 


Downline Galerij 

Op de beursstand is een speciale presentatie aanwezig voor een bijzonder product; de Downline Infinity. Over de volledige lengte van de beursstand worden alle eigenschappen en functies, die de Downline Infinity uniek maken, gepresenteerd. De nieuwste aanwinst in de Downline-familie is door gerenommeerde designinstituten onderscheiden met ‘Best of the Best’. In de ‘Downline Galerij’ wordt deze inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging gepresenteerd in combinatie met aanvullende accessoires, zoals de knopbediening en stopcontactelementen – verwerkt in stijlvol keukenmeubilair. Ook de techniek krijgt alle ruimte voor een indrukwekkende presentatie. 


Keukenbeleving

In drie stijlvolle presentaties toont berbel een selectie van de meest hoogwaardige producten in verschillende keukensituaties. 


In de eerste presentatie, een hedendaagse zwart/witte keukencombinatie, worden de hoofdvrije kap Ergoline 2, de eilandkap Skyline Edge met liftfunctie en de kookplaatafzuiging Downline Infinity gepresenteerd. De afzuigkappen van de berbel Black Edition-serie - de Ergoline 2 en Skyline Edge met matzwarte glazen decoratie – bewijzen hier, in combinatie met de bijbehorende matte decorfronten van de keukenmeubels, hun ruimtelijke veelzijdigheid.In contrast daarmee wordt de Downline Infinity met zwarte bedieningsknoppen in een puristisch wit keukeneiland getoond. 


In de tweede presentatie staan warme natuurlijke oppervlakken, zoals walnoot, in mooi contrast met nauwkeurige technische materialen, zoals metaal en glas. De eilandkap Skyline Frame toont opnieuw aan, dat er naast alle technisch aantrekkingskracht ook nog ruimte overblijft voor emotie. De koperen tint en de keuze voor de juiste effectverlichting zorgen voor een warme en gezellige ambiance. De hoofdvrije Formline uit de Black Edition, de hoofdvrije Smartline kap en de kookplaatafzuiging Downline Performance completeren het geheel en laten zien hoe technische apparatuur in een ontwerp van natuurlijke materialen naadloos samengaan. 


In de derde presentatie wordt een modern, monochromatisch kleurstatement neergezet, en ook hier wordt duidelijk hoe veelzijdig de berbel-producten in een ontwerp kunnen worden opgenomen. Integraal, zoals de inbouwkap Glassline in een hangende kast of de Downline Compact in de keukenopstelling, of extrovert, zoals de eilandkap Skyline Edge Light, als blikvanger boven een hoek van het eiland. berbel afzuigkappen voelen zich in elke keuken thuis.


berbel academie

De berbel academie biedt alle geïnteresseerden een kort uitstapje naar het thema kookdamp en inzicht in de technische knowhow, die de berbel producten zo uniek maakt.