BERBEL ALGEMENE VERKOOPLEIDER

Markus Wegmann wordt algemene verkoopleider bij berbel
BERBEL ALGEMENE VERKOOPLEIDER

Rheine, april 2018 -

Markus Wegmann wordt algemene verkoopleider bij berbel Ablufttechnik GmbH. Per 1 april 2018 is hij verantwoordelijk voor de gehele verkoop. Twee binnenlandse teams van vertegenwoordigers staan hem ter zijde. In het zuiden wordt het team door Guido Wöhrlin geleid en in het noorden door Zoran Cikes. Verder zijn er nog vertegenwoordigers voor de buurlanden. Anette Janssen, service verkoopbinnendienst en Matthias Pieper, projectleider en regiovertegenwoordiger, vullen het berbel verkoopteam aan. 

De 48-jarige beschikt over jarenlange branchekennis en is sinds 1 september 2017 voor berbel werkzaam. Behalve de expeditie heeft hij al andere gebieden in de verkoop op zich genomen en zowel bij klanten als bij partners en medewerkers goede accenten gezet. ‘De zeer effectieve samenwerking met Markus Wegmann is doelgericht en sterk door wederzijds respect en vertrouwen gekenmerkt. Zijn branchekennis, betrokkenheid en netwerk hebben Markus Wegmann de afgelopen maanden tot een dragende zuil van het bedrijf gemaakt’, aldus directeur Peter Ahlmer.
 

berbel zet zijn koers op groei voort en heeft met de marktinvoering van de Downline een nieuwe mijlpaal in de keukenluchtafvoertechniek bereikt. De Downline luchtafvoer bij het kookveld biedt nieuwe techniek in een opvallende combinatie: een modern berbel-inductiekookveld met een geïntegreerde, krachtige afzuigkap met het geoctrooieerde berbel principe. Hoogste, effectiefste luchtreiniging - met centrifugale kracht en zonder vetfilter. Met onze nieuwe luchtafvoer bij het kookveld en een goed opgesteld berbel team hier in de vestiging in Rheine kijk ik positief naar de gezamenlijke toekomst’, aldus Peter Ahlmer.