BERBEL MET EIGEN VERKOOPTEAM VOOR OOSTENRIJK

berbel neemt de verkoop in Oostenrijk op zich
BERBEL MET EIGEN VERKOOPTEAM VOOR OOSTENRIJK

Rheine, oktober 2016 -

De afzuigkappenspecialist berbel Ablufttechnik GmbH uit Rheine neemt per 01-11-2016 de verkoop voor Oostenrijk zelf op zich met een eigen verkoopteam. Daarmee eindigt de jarenlange goede samenwerking met de Oostenrijkse importeur, de Haus- u. Küchentechnik Handels-Gesellschaft M.b.h. & Co. KG.Een eigen berbel verkoopteam Oostenrijk zal de komende maanden worden opgebouwd. Vanaf 01-11-2016 worden alle opdrachten centraal vanuit Rheine afgewikkeld en geleverd. Ook de eigen fabrieksklantenservice van berbel staat alle speciaalzaken ter beschikking.


‘We kunnen met berbel in Oostenrijk verder en sneller groeien dan tot nu toe.  Dit is het punt waarop mevrouw Dr. Kornmüller en ik het met elkaar eens zijn en we kunnen dit alleen met een eigen verkoopteam bereiken. Mevrouw Dr. Kornmüller was voor alle vragen rond de Oostenrijkse markt voor mij een vertrouwenspersoon en haar team heeft goed opbouwwerk geleverd, waarvoor ik haar uitdrukkelijk wil bedanken’, aldus berbel directeur Peter Ahlmer.


‘Verkoop van berbel afzuigkappen lag ons altijd aan het hart. Net als in een goed huwelijk hebben we wel en wee met elkaar beleefd. Nu is het tijd op grond van de uiteenlopende verwachtingen en in wederzijds respect eigen wegen te gaan’, verklaart mevrouw Dr. Brigitte Kornmüller, directrice van Haus- u. Küchentechnik Handels-Gesellschaft M.b.h. & Co. KG.