Red Dot Gala in het Aalto Theater

De Downline Infinity met intuïtieve draaiknopbediening is de winnaar van de Red Dot Product Award 2022
Red Dot Gala in het Aalto Theater

Essen, 20 juni 2022 – Tijdens het Red Dot Gala in het Aalto Theater in Essen ontving afzuigkapspecialist berbel de Red Dot Design Award 2022 voor de Downline Infinity, in de categorie Keuken: Kookplaat met geïntegreerde afzuiging. De Red Dot Product Design Award: Best of the Best wordt uitgereikt voor baanbrekend ontwerp en is de hoogste onderscheiding in de branche. 


”Het ontwikkelen van een nieuwe kookplaatafzuiging was één van onze grootste wensen. Dat we met de Downline Infinity een Red Dot Best of the Best hebben gewonnen, maakt me bijzonder trots,” aldus Karl von Bodelschwingh, CEO van berbel, kort na de uitreiking van de Red Dot Award.


Het evaluatieproces
Elk jaar gaat de Red Dot Award: Product Design, waarvan het begint teruggaat tot de jaren 1950, opnieuw op zoek naar uitstekende prestaties op het gebied van vormgeving en productinnovatie. De beslissing over de onderscheidingen wordt genomen door een onafhankelijk panel van experts: de Red Dot Jury. De jury bekijkt en beoordeelt elke inzending. Hierbij worden de concurrenten niet direct met elkaar vergeleken, maar individueel beoordeeld.


Lees verdere details over het juryrapport op berbel.de/service/publication.