ONDERSCHEIDING VOOR BERBEL DOWNLINE LUCHTAFVOER BIJ HET KOOKVELD

‘Keukeninnovatie van het jaar® 2018’
ONDERSCHEIDING VOOR BERBEL DOWNLINE LUCHTAFVOER BIJ HET KOOKVELD

Rheine, januari 2018 -

Nogmaals krijgt berbel een innovatieprijs. Het initiatief Life Care verleent de onderscheiding ‘Keukeninnovatie van het jaar 2018 – onderscheiden product’ voor de criteria functionaliteit, innovatie, nuttigheid en design. In een tweedelig proces worden de beste en populairste producten van 2018 uit de wereld van de keukens gekozen. Voor uitstekende productprestaties met een hoge oriëntatie op gebruiksgemak krijgt berbel de begeerde consumentenprijs.

In de onderbouwing van de jury staat: ‘Uitstekende producten onderscheiden zich niet alleen door een enkele eigenschap, maar bieden over de gehele linie een bovengemiddelde prestatie en meerwaarde voor consumenten.’ De nieuwe luchtafvoer bij het kookveld Downline kon zowel de vakjury als de consumenten overtuigen.
 
Het keurmerk is uniek, want het staat als directe koopaanbeveling bekend: van consumenten – voor consumenten. Het ondersteunt een transparante en geloofwaardige communicatie en biedt heldere en objectieve hulp bij het kopen.
 


De Downline luchtafvoer bij het kookveld biedt nieuwe techniek in een opvallende combinatie: een modern berbel-inductiekookveld met een geïntegreerde, krachtige afzuigkap met het geoctrooieerde berbel principe. Hoogste, effectiefste luchtreiniging - met centrifugale kracht en zonder vetfilter.
De innovatieve ontwaseming is uitgerust met een Powermover, die in het midden, links of rechts kan worden geplaatst, om de opstijgende kook- en bakluchten optimaal op te vangen. De speciale instroomsleuven met schuine geleiding zuigen ook de kooklucht van hoge pannen op. Dankzij het volledig platte oppervlak van het kookveld is het gebruik van grote pannen en braadsledes over het gehele kookvlak ook mogelijk – zonder hindernissen. Het centraal geordende, intuïtief bedienbare inductiekookveld biedt talrijke functies voor comfortabel koken en bakken.