Duurzaamheid zien wij als onze plicht

Duurzaamheid zien wij als onze plicht
Duurzaamheid zien wij als onze plicht

Sinds de oprichting van berbel in 2001 staat de ondernemingsfilosofie voor duurzaamheid. Duurzaamheid beperkt zich bij berbel niet tot productkenmerken en -processen, maar heeft ook betrekking op de respectvolle behandeling van de mensen, die bij het productieproces betrokken zijn.

Technologieën met toegevoegde waarde Sinds 2001 ontwikkelt, produceert en verkoopt berbel afzuigsystemen, die met de hand worden vervaardigd in onze hoofdvestiging in Rheine, Duitsland. In de productie worden uitsluitend hoogwaardige grondstoffen gebruikt, zoals anti-magnetisch roestvrij staal en bedieningsonderdelen van Duitse kwaliteitsfabrikanten. De afzuigsystemen van berbel voldoen aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitseisen voor particuliere keukens. Grondstofbesparende productie, korte transportroutes en aanzienlijk minder afvalverwerking van oude apparatuur beschermen het milieu.

Lange levensduur
Het berbel-principe werkt met behulp van centrifugale kracht, zonder gebruik van vetfilters, die het vermogen verlagen. Elk afzuigsysteem blijft vanaf dag één even krachtig. berbel biedt dan ook een garantie van 5 jaar.

Energiebewust
De berbel EC-ventilatiemotoren zijn geruislozer en besparen tot 62 % energie in vergelijking met traditionele ventilatoren.

Milieuvriendelijk
Het vervangen van de geurfilters is eenvoudig: u hoeft enkel de in het filter aanwezige actieve kool te vervangen. U hoeft niet het hele filtersysteem te vervangen.

Regeneratief
Het permalyt®-filtersysteem zet storende geurtjes in de keuken om in zuivere lucht. Het filtersysteem regenereert zichzelf, kookbeurt na kookbeurt, en is onderhoudsvrij.

Sociaal engagement
Duurzaamheid betekent bij berbel ook op een eerlijke en coöperatieve manier omgaan met medewerkers, handelspartners en leveranciers. De factor mens speelt bij de productie in Duitsland een grote rol. berbel werkt meer dan 20 jaar nauw samen met de Freckenhorster Werkstätten en Caritas. Deze samenwerking met organisaties voor personen met een handicap is een van de redenen voor de groei en ontwikkeling van berbel in de afgelopen jaren.


Hoogwaardige afzuigsystemen zijn het resultaat - Made in Germany.