SKYLINE EDGE SOUND PLAFONDKAP MET LIFT KRIJGT ONDERSCHEIDING

ICONIC AWARDS 2018 – opnieuw een onderscheiding voor een berbel product
SKYLINE EDGE SOUND PLAFONDKAP MET LIFT KRIJGT ONDERSCHEIDING

Rheine, januari 2018 -

De plafondkap met liftsysteem Skyline Edge Sound ontvangt de gerenommeerde ICONIC AWARDS 2018 in de categorie INNOVATIVE INTERIOR. Daarmee is de Skyline Edge Sound al de tweede berbel kap die na de hoofdvrije kap Smartline in 2017 door de Raad voor Vormgeving van het German Design Council als trendsetter wordt geëerd. De gerenommeerde prijs bevestigt opnieuw de hoge kwaliteits- en designeisen, waar een berbel afzuigkap voor staat.

berbel en de Duitse fabrikant T+A voor high-end audiotechniek hebben met de Skyline Edge Sound een uniek product gemaakt – luchtreiniging en muziekgenot voor liefhebbers.De centrale positie van de Skyline Edge Sound in de ruimte zorgt voor een akoestische rondom-uitstraling met de van buiten onzichtbaar ingebouwde luidsprekers. Met de volle klanken daaruit overtuigt de kap met de karakteristieke lichtspleet. Het berbel principe zorgt voor een efficiënte en duurzaam hoge vetafscheiding.
 

De bediening van het geïntegreerde soundsysteem is eenvoudig met een wifi-verbinding en de T+A Control app, die voor iOS en Android-apparaten beschikbaar is.