Winnaar bij de PLUS X AWARD 2020

De Ergoline 2 van de berbel Black Edition is onderscheiden.
Winnaar bij de PLUS X AWARD 2020

De Ergoline 2 in mat zwart is de nieuwkomer van de berbel Black Edition designlijn. Met zijn elegante, mat zwart gesatineerde glazen paneel en het gepoedercoate corpus in dezelfde kleur is deze hoofdvrije kap een statement. Zijn elegante look correspondeert perfect met de nieuwe keukenfronten 2020. In de klassieke combinatie van edelstaal met individueel gelakt glazen paneel behoort deze afzuigkap al tot de topsellers. Geen wonder dat deze binnen korte tijd in zijn 90 cm brede variant in chic mat zwart tot een lieveling van individualisten avanceerde en nu is onderscheiden.

Meer dan een blikvanger
´We zijn blij met de gerenommeerde PLUS X AWARD voor onze hoofdvrije kap Ergoline 2 in mat zwart, want deze afzuigkap past zich probleemloos bij ieder keukendesign aan´, verklaart CEO Karl von Bodelschwingh. De internationale en onafhankelijke vakjury van de PLUS X AWARD bestaand uit vakredacteuren, designers en branche-experts onderscheidde de Ergoline 2 in de categorieën: high quality, design en bedieningscomfort.


Prestatie dankzij innovatieve techniek 
Tot de superieure kenmerken hoort het geoctrooieerde berbel principe, dat zorgt voor een duurzame en efficiënte verwijdering van vet en kookgeurtjes. Een optimale aanvulling bij de hoofdvrije kap Ergoline 2 is de BackFlow-technologie, die door een kringloopachtige secundaire ventilatie condens voorkomt op het schuin verlopend decorglas. De binnenruimte van de Ergoline 2 is excellent afgewerkt. Een geïntegreerd dempingssysteem zorgt ervoor dat de klep comfortabel open en dicht gaat. De opvangschaal van RVS is eenvoudig te verwijderen en simpel te reinigen. Gewoon openklappen, uitvegen, schoon. Op basis van het samenspel van nieuwste technologie en techniek met bewezen staat van dienst overtuigt de Ergoline 2 met uitstekende prestaties, terwijl hij fluisterzacht werkt.

Zoals bij iedere van deze kapvarianten is de led-kookveldverlichting dimbaar. De kleurtemperatuur kan eenvoudig en precies via het bedieningsveld worden bestuurd. Koel licht voor een lichte keuken, warmer licht voor een donkere keuken – stel het licht naar het moment van de dag en de gewenste sfeer in. De indirecte achterwandver-lichting ondersteunt de ingestelde lichtstemming. Zijn schuine model is niet alleen een blikvanger, maar zorgt er ook voor dat er genoeg ruimte om je hoofd vrij blijft.