FORMLINE HOOFDVRIJE KAP KRIJGT DE PLUS X AWARD 2019

berbel staat voor hoge kwaliteit, mooi design, bedieningsgemak en functionaliteit
FORMLINE HOOFDVRIJE KAP KRIJGT DE PLUS X AWARD 2019

Rheine, januari 2019 - Opnieuw onderscheiding voor een berbel afzuigkap.Puur RVS in industrial design. Een eenvoudige bediening en krachtige prestatie. De hoofdvrije kap Formline verenigt alles wat een berbel afzuigkap zo bijzonder maakt. De robuuste, compleet gelaste corpus van RVS overtuigt met geoptimaliseerde proporties. Het puristische design onderstreept de industriële charme. Behalve de uitvoering in RVS zal ook de variant 90 cm in de toekomst verkrijgbaar zijn in chic mat zwart, van corpus tot schacht. ‘We zijn blij met deze onderscheiding. De nieuwe Formline is het resultaat van onze passie, beste kwaliteit, een mooi design, hoog gebruikersgemak en functionaliteit met elkaar te verbinden’, aldus Peter Ahlmer, directeur van berbel. 
 

berbel design en technologie
Het expressieve design en een geoptimaliseerde vetafscheiding zijn niet de enige nieuwe ontwikkelingen van de succesvolle Formline. Het subtiele, gewijzigde sensor-touch-bedieningsveld reageert op de lichtste aanrakingen en maakt een snel en comfortabel besturen van de functies mogelijk. Een eenvoudig omschakelen tussen recirculatie en luchtafvoer is daarom afhankelijk van de kook- en weersituatie door de EcoSwitch-functie mogelijk. Ook de kleurtemperatuur (2.700 – 6.500 kelvin) en de dimmer van de led-kookveldverlichting zijn via het bedieningsveld in te stellen. Het nieuwe, gedempte openingsmechaniekje reageert op een zachte aanraking en vereenvoudigt het dagelijkse werk. De opvangschaal is compleet verwijderbaar en kan, net als de binnenruimte van RVS, gemakkelijk worden gereinigd.
 

Nieuw in de Formline geïntegreerd is de berbel BackFlow-technologie, die voor de hoogste ontwaseming zorgt en de kook- en bakluchten  in de keuken geen kans geeft. De klassieke uitvoering in RVS bestaat er in vijf breedtes (60, 70, 80, 90 und 120 cm) en is de ideale keuze voor kleine woningen, singlehuishoudens of appartementen - voor schone lucht in uw keuken.