PLUS X AWARD IN TWEE CATEGORIEËN

berbel krijgt de Plus X Award in de categorie ‘beste merk van het jaar 2017’ en ‘beste product van het jaar 2017’
PLUS X AWARD IN TWEE CATEGORIEËN

Rheine, oktober 2017. Een geslaagde area30 en opnieuw een prijs.

In vakkringen is hij het symbool voor merkkwaliteit: de internationaal erkende onafhankelijke vakjury uit 25 branches en leden van buiten de industrie. Deze jury van prominente vakjournalisten en branche-persoonlijkheden heeft over de beste producten van het jaar 2017 beslist. berbel Ablufttechnik GmbH kreeg dit jaar twee onderscheidingen: in de categorie ‘beste merk van het jaar’ op het gebied van afzuigkappen en als ‘beste product van het jaar’ voor de nieuwe berbel Downline luchtafvoer bij het kookveld (BKF 83 DL).

‘We zijn erg blij met onze successen op de area30’, verklaart Peter Ahlmer, directeur van berbel Ablufttechnik. ‘We zijn echt gelukkig en tevreden met een geslaagde jaarbeurs en de positieve reacties van onze klanten en partners op de nieuwe berbel inductiekookvelden en de nieuwe filtervrije berbel luchtafvoer bij het kookveld Downline, voorzien van het vertrouwde berbel principe. De prestaties, het gebruik, het design en de 5 jaar garantie hebben onze klanten op de jaarbeurs overtuigd. Dat we direct bij de marktinvoering ook nog een onderscheiding krijgen, vereert ons natuurlijk zeer.’Daarmee wordt de luchtafvoerspecialist uit Rheine geëerd voor de bijzondere kracht van het merk, dat sinds 2001 bij de productie van afzuigkappen en luchtafvoersystemen steeds op de hoogste kwaliteit in techniek en design heeft gezet. De eigen ontwikkeling en productie uitsluitend ‘Made in Germany’ zijn de garanties voor permanente innovatie bij berbel. De Plus X Award is de wereldwijd grootste innovatieprijs voor technologie, sport en lifestyle.

De Downline luchtafvoer bij het kookveld van berbel heeft zich in de categorieën nieuw ontwikkelde en innovatieve technologieën, kwalitatief hoogwaardige materialen, buitengewoon design en intelligente en eenvoudige bedieningsconcepten onderscheiden.


Moderne inductietechniek en krachtige luchtafvoer: berbel Downline
De berbel-ingenieurs hebben de tijd genomen om een uniek product te maken. Inbouwventilatoren zijn de nieuwe trend – de berbel Downline heeft echter een pré: hij beschikt over alle karakteristieke eigenschappen van de berbel afzuigkappen met bewezen staat van dienst. De luchtafvoer die in het inductiekookveld is ingebouwd, zorgt direct op het kookveld voor effectieve ontwaseming. Dankzij het geoctrooieerde berbel principe worden kook- en bakluchten effectief aangezogen. De lucht wordt gereinigd, olie en vetter worden opgevangen, in plaats van dat ze zich over de ruimte verdelen. De berbel Downline zet niet alleen technisch de hoogste kwaliteitsstandaards, maar onderscheidt zich ook door een tijdloos modern design, dat zonder problemen in iedere keukensituatie past. Voor optimale vrijheid bij het plannen – tot nu toe was de inbouw in het kookveld moeilijk, maar dankzij een intelligente onderbouw creëert berbel individuele mogelijkheden voor veilige luchtafvoer in de onderkast.
De innovatieve luchtafvoer is uitgerust met een beweeglijke Powermover. Deze kan in het midden, rechts of links worden geplaatst om optimaal aangepast te worden aan de kooksituatie en de opstijgende kookluchten stromingsoptimaal op te nemen. De schuine luchtinstroomroosters nemen kookluchten zelfs bij hoge pannen goed op.