VERSTERKING BIJ DE VERKOOP

berbel blijft op groeikoers
VERSTERKING BIJ DE VERKOOP

Rheine, juni 2017 - berbel gaat zijn eigen weg en is daarmee zeer succesvol.

De innovatieve productontwikkeling, de meermaals uitgebreide montage en logistiek bij de vestiging in Rheine, de eigen klantenservice en het enthousiaste verkoopteam zijn de fundamenten van het succes. Het bedrijf heeft er in de afgelopen 9 jaar 100 medewerkers bij gekregen, zodat er inmiddels 145 medewerkers zijn.

De directie van berbel Ablufttechnik GmbH, bestaande uit Nina Feldman, Peter Ahlmer en Beat Ernst (vertegenwoordiger eigenaars) borduurt op de geslaagde koers voort met ambitieuze plannen voor verdere groei. Peter Ahlmer concentreert zich op de productontwikkeling om de technologische voorsprong van het bedrijf verder te versterken. Nina Feldmann is intern verantwoordelijk voor de afdelingen en leidt de organisatie van het bedrijf.


Versterking van de verkoopbinnendienst
Anette Janssen is sinds 01-03-2017 verantwoordelijk voor de verkoopbinnendienst. Mevrouw Janssen heeft jarenlange ervaring in de verkoop. Samen met het binnendienstteam zal ze het contact met speciaalzaken en klanten verder versterken.

Het eigen doel, de beste afzuigkappen met de beste klantenservice te leveren, blijft de hoogste prioriteit houden. De resultaten met meer dan 20% jaarlijkse groei bevestigen het succes van het berbel team.


Versterking bij de verkoop
Ook de verkoop van berbel wordt versterkt. Met Markus Wegmann komt per 1 september 2017 een branchekenner bij berbel om een verantwoordelijke rol te spelen. Naast het werk in beroepsverbanden zal hij andere verantwoordelijkheidsvelden bij de verkoop op zich nemen. Het doel is de groei te houden en langzamerhand alle keukenspeciaalzaken van berbel te overtuigen. Verder zal Markus Wegmann de exportmarkt in Oostenrijk verantwoorden en daar een eigen verkoopteam opbouwen.
 ‘Markus Wegmann brengt jarenlange ervaringen in de branche mee en waardevolle know-how. We zijn heel blij dat we hem voor berbel konden winnen’, aldus ir. Peter Ahlmer.


Ervaren nieuweling
Markus Wegmann is sinds 1992 in de branche actief en beschikt over gefundeerde ervaring in verkoop en leiding geven. Tot voor kort werkte hij als verkoopleider bij Franke GmbH, Bad Säcking.