ERGOLINE 2 IN LANGDURIGE TEST VAN VETAFSCHEIDING

Langdurige test van vetafscheiding
ERGOLINE 2 IN LANGDURIGE TEST VAN VETAFSCHEIDING

Rheine, april 2019 2019 - het berbel principe van de vetafscheiding is een staaltje ingenieurskunst, dat meer dan voldoet aan de eisen van berbel. De efficiëntie van deze unieke technologie is nu ook door het economisch onafhankelijke instituut SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH bevestigd. Met moderne controletechniek en hoge ervaringswaarde telt het economisch onafhankelijke instituut tot de erkende test- en certificeringsinstituten.
 

In een langdurige vetafscheidingstest volgens EN 61591 vergeleek het instituut de prestaties van de berbel vetafscheiding door centrifugale kracht met conventionele vetfiltertechniek. Daarbij werd aan de hand van hoofdvrije kappen het vetafscheidingsgedrag bij 30, 60, 90 en 120 minuten bedrijfstijd onderzocht. Conclusie: Het berbel principe overtuigt in de theorie en praktijk met superieure prestaties.


Duurzaam hoge vetafscheiding
Het resultaat toont dat de vetafscheidingswaarden van de berbel-kap bovenproportioneel beter waren dan die van de conventionele hoofdvrije kappen. Tegelijkertijd bleven de waarden van de berbel afzuigkap op alle controletijden bijna even hoog (tussen 87,1% en 89,2%). Bij de andere kappen halveerden echter de waardes met toenemende bedrijfsduur (van 63,1% bij 30 min. tot 35,6% bij 120 min. controletijd).


Smalle breedtes en strakke lijnen
Tot de berbel hoofdvrije kappen behoort de op de markt succesvolle Ergoline 2. Deze overtuigt met zijn ergonomisch doordachte vorm en flexibele afmetingen. Ook op een kleine ruimte biedt deze een absolute bewegingsvrijheid bij het koken. De Ergoline 2 is er in vier afmetingen. Hij scoort ook met een smalle breedte van 60 en 70 centimeter. Het glazen decor is in verschillende kleurvarianten verkrijgbaar.