SKYLINE FRAME KRIJGT DE IF DESIGN AWARD 2019

berbel is winnaar van het begeerde keurmerk
SKYLINE FRAME KRIJGT DE IF DESIGN AWARD 2019

Rheine, februari 2019 - berbel heeft de iF DESIGN AWARD gewonnen en behoort tot de prijswinnaars van het wereldwijd gerenommeerde design-label. Onderscheiden werd de plafondkap met liftsysteem Skyline Frame in de discipline afzuigkappen, categorie keuken. De iF DESIGN AWARD wordt een keer per jaar door de wereldwijd oudste onafhankelijke designinstelling verleend, de iF International Forum Design GmbH in Hannover.

De Skyline Frame kon de 67-koppige, onafhankelijke, internationale vakjury met zijn innovatieve producteigenschappen en het uitstekende design overtuigen. Het aantal deelnemers was groot: De juryleden konden 6.375 inzendingen uit 52 landen voor het begeerde keurmerk uitkiezen.
 

Industrial design en techniek op een hoog niveau
Het vierkante design in industrial chic verbergt achter donker rookglas een individueel instelbare effectverlichting. In de koudere instelling van de kleurtemperatuur werkt het lichtverloop van de Skyline Frame blauwachtig koel - wat uitstekend past bij lichte keukens. In de warmere kleurtemperatuur geeft het licht een zachter, koperachtig schijnsel - een mooi accent in een keuken met donkere aardetinten en hout. Omrand met een mat zwarte lijst van vierkante buis is de Skyline Frame in vier versies verkrijgbaar: 140 en 160 cm met twee open rekken, links en rechts van de corpus van de kap. Of puur, zonder rekken, in de breedtes 100 en 120 cm. Absoluut top is, zoals bij alle berbel afzuigkappen, de techniek van de Skyline Frame. Het berbel principe zorgt voor efficiënte vetafscheiding, de krachtige EC-ventilatormotor werkt zacht en de liftfunctie biedt vrije ruimte voor uw hoofd.
 
 

Over de iF DESIGN AWARD
Sinds 66 jaar is de iF DESIGN AWARD een wereldwijd erkend merk op het gebied van vormgeving. Het merk iF is als symbool voor uitstekende designprestaties internationaal gevestigd. De iF DESIGN AWARD behoort tot de belangrijkste designprijzen ter wereld. Hij verleent onderscheidingen voor design op allerlei vakgebieden: product-, verpakkings-, communicatie- en servicedesign/UX, architectuur en binnenarchitectuur en professioneel concept.