DOWNLINE KOOKVELDLUCHTAFVOER KRIJGT SPECIALE ONDERSCHEIDING

Plus X Award ‘beste product van het jaar 2018’
DOWNLINE KOOKVELDLUCHTAFVOER KRIJGT SPECIALE ONDERSCHEIDING

Rheine, mei 2018 - ‘Naast de zeven keurmerken voor het product, die de juryleden van de Plus X Award verlenen, kunnen merken ook nog een speciale onderscheiding krijgen: >Beste product van het jaar<. De Plus X Award verleent deze onderscheiding een keer per jaar alleen voor de beste producten – die in hun categorie de meeste punten hebben gekregen’, laat de jury in het persbericht weten.


De prijswinnaar


De luchtafvoer bij het kookveld Downline is de combinatie van een modern inductiekookveld met een afzuigkap die afziet van het gebruikelijke vetfilter. De berbel Downline werkt in plaats daarvan met centrifugale kracht, het geoctrooieerde berbel principe. Dat betekent gelijkblijvend sterke prestatie en simpele reiniging.
 

De berbel Downline luchtafvoer bij het kookveld bestaat uit een intuïtief bedienbaar inductiekookveld, waarvan het bedieningsveld aan de onderste rand centraal geplaatst is. Het kookveld zelf overtuigt door een volledig plat oppervlak, zodat het complete kookveld bruikbaar is en pannen simpel heen- en weergeschoven kunnen worden. De platte, flexibel plaatsbare Powermover van de ventilator kan naar behoefte in het midden, rechts of links worden geplaatst en versterkt de afzuigcapaciteit. Speciale instroomroosters met schuin geplaatste luchtgeleiding zuigen geurtjes en dampen direct van de kookplaats af.

Met verschillende automatische modi kan de ventilator optimaal op iedere kooksituatie worden aangepast. Ook hoge pannen zijn voor de Downline geen probleem. Het gebruiksgemak overtuigt bij het alledaagse koken.


Diversiteit in de planning duidelijk gemaakt 
 

Niet de keuken past zich aan, maar de berbel Downline luchtafvoer bij het kookveld past zich bij de keuken aan. Talrijke inbouwmogelijkheden met recirculatie- of luchtafvoerbedrijf staan ter keuze. De intelligente constructie van de berbel Downline maakt een aanpassing van de luchtgeleiding ter plaatse mogelijk op de situatie van de keukenkasten. De uitgekiende luchtgeleiding - of het nu voor, achter of opzij is, of recirculatie of luchtafvoer - voorkomt dat er vochtresten in de onderkast blijven. Functioneel en handig tegelijk: zo simpel kan reiniging en onderhoud zijn. De afscheidingsmodule van de Downline is, zoals gewoonlijk bij berbel, eenvoudig af te vegen. Alle losse onderdelen van de luchtafvoer – zoals de Powermover, het instroomrooster en de tweedelige afscheidingsmodule – kunnen in de vaatwasser gereinigd worden. Alleen het actiefkoolfilter moet af en toe hernieuwd worden.