VIJFVOUDIGE ONDERSCHEIDING VOOR BERBEL

De berbel plafondkap met liftsysteem Skyline Edge L krijgt de begeerde Plus X Award in vijf categorieën.
VIJFVOUDIGE ONDERSCHEIDING VOOR BERBEL

Rheine, 8-9-2016 -

Markant design en moderne materiaalmix van RVS en glas maken de plafondkap met liftsysteem Skyline Edge Light tot een aantrekkelijke en uiterst handige hulp in de keuken - een afzuigkap die niets te wensen overlaat.  Dat vond de jury van de gerenommeerde Plus X Award ook. De plafondkap met lift van berbel werd tegelijk in 5 categorieën geëerd. Bijzonder lovenswaardig vonden de juryleden: De nieuw ontwikkelde en innovatieve technologie, het buitengewone design, een intelligent en eenvoudig bedieningsconcept met uitgebreide functies en hoge kwaliteit door het gebruik van hoogwaardige materialen, gecombineerd met de beste afwerking.


Het nieuwe model Skyline Familie overtuigt met veel technische snufjes, zoals een hoogteverstelling van maximaal 1,2 meter. Bijzonder highlight is de verandering van lichtobject tot afzuigkap.
De sterk presterende en energiezuinige EC-ventilator in combinatie met het geoctrooieerde berbel principe verwijdert in vergelijking met andere vlakschermkappen aan het plafond alle wasem effectief, bijzonder zacht en duurzaam. De moderne ledtechnologie zorgt voor een optimale en niet-verblindende verlichting van het kookveld en is ook met de standaard ingebouwde lichttemperatuurcontrole op de gewenste lichtkleur instelbaar. De effectverlichting van de beide royale lichtvlakken opzij maakt deze plafondkap met lift ook in rust tot een sfeervol lichtobject.


Een plafondaansluiting met glazen mantel en plafond-effectverlichting, de mogelijkheid de kap via de smartphone te besturen, speciale kleuren, volledig of gedeeltelijk verzonken in het plafond, of de evolutionaire JetStream-technologie zijn slechts een paar van de talrijke mogelijkheden die dit meesterwerk van fijne techniek ‘Made in Germany’ te bieden heeft.


‘Deze onderscheiding verheugt ons heel erg. Het is een mooi bewijs dat we met de Skyline Edge een kwalitatief hoogwaardige en visueel overtuigende afzuigkap voor de markt ontwikkeld hebben. Dat laat zien dat berbel afzuigkappen niet alleen technisch op het hoogste niveau werken, maar ook qua bedieningsgemak en functionaliteit overtuigen,’ verklaart directeur Peter Ahlmer.


De in 2004 opgerichte Plus X Award is internationaal gerenommeerd. Onafhankelijke vakjournalisten en persoonlijkheden uit 27 branches beslissen over de verlening van het Plus X Award keurmerk. Ieder ingediend product krijgt een diepgaande keuring en wordt besproken. Bij een proces van meerdere weken worden de innovatiefste producten van de branche door experts met een prijs onderscheiden.