Online-Platform berbel virtueel

berbel virtueel wordt verlengd.
Online-Platform berbel virtueel


‘We heten u van harte welkom op ons online-platform berbel virtueel. Hier tonen we u onze nieuwe producten multi-mediaal. We nodigen u van harte uit voor onze virtuele rondleiding, waarbij u onze producthighlights van alle kanten kunt beschouwen,’ aldus CEO Karl von Bodelschwingh tegen iedere nieuwe bezoeker in zijn videoboodschap over de keukenherfstcollectie 2020. Deze herfstcollectie is bijzonder, omdat beurzen en scholingen door corona alleen nog virtueel of in zeer kleine groepjes onder verhoogde hygiëne-eisen plaatsvinden.

‘Ons platform is open voor alle geïnteresseerden, maar vooral voor onze partners van de keukenvakhandel. Wij van berbel hebben ons intensief met dit thema beziggehouden om alternatieven te zoeken en nieuwe wegen in te slaan bij het contact met klanten. In een 360°-tour beleeft de bezoeker alle highlights. Video’s en technische details van de nieuwe producten worden getoond. Zo zullen er bijvoorbeeld binnen de serie Downline nieuwe innovatieve uitvoeringen verschijnen,’ zegt Karl von Bodelschwingh.

De Downline Performance BKF 83 DLP is de opvolger van BKF 83 DL, uitgerust met een nieuw ventilatieconcept en verbeterde energie-efficientie. De berbel luchtafvoer bij het kookveld Downline Performance en het kleine model Downline Compact hebben een centrale afzuigkap, een centrale luchtafzuiging die direct geïntegreerd is in het inductieveld. berbel biedt met de Downline-serie en het geoctrooieerde berbel principe de hoogste efficiëntie bij afvoer van kook- en bakluchten en de beste luchtreiniging in de kleine ruimte. Het nieuwe ventilatieconcept heeft een enkelvoudige, krachtige ventilator in combinatie met een aerodynamisch geoptimaliseerde afscheidingsmodule. Deze nieuwe kenmerken zorgen voor een permanent sterke vetafscheiding terwijl het apparaat tegelijkertijd zuinig met energie omgaat. In de verbeterde en energiezuinigere versie zijn de Downline Performance en de Downline Compact naar de energie-effiëntieklasse A+ opgewaardeerd.

De aanmelding bij berbel virtueel gaat simpel via de startpagina berbel.de. Een rondleiding door de virtuele showroom is na afspraak met de buitendienst mogelijk.