berbel Downline Performance voor absolute vrijheid

berbel living excellence - berbel Downline Performance kookplaat afzuigkap voor absolute vrijheid
berbel Downline Performance voor absolute vrijheid

Geïnspireerd door het werk van mijn grootvader heb ik me beetje bij beetje bevrijd van de bekrompenheid van deze klassieke manier van denken. Met schilderen heb ik een vorm gevonden om mijn ware ik op een natuurlijke manier uit mezelf te halen. En zo ben ik altijd vrij en blij waar ik me kan uitleven met mijn kleuren op een doek.Als ik er dan ook nog anderen mee kan raken, is alles perfect“, beschrijft Jeannine Platz, schilderes, kalligraaf en performancekunstenares uit Hamburg, haar levensvorm van vrijheid.

Zij werd bekend door haar expressieve schilderijen van de haven van Hamburg - maar ook door haar wereldwijde kunstproject “Suite View“. De kunstenares overschrijdt grenzen in haar werken - en deelt het anders te denken met berbel. 

Living excellence betekent: genieten van de absolute vrijheid om de dingen anders te zien. De ambiance van de leefruimte op een bijna speelse en tegelijk slimme manier vorm te geven. Open, intuïtief - en ongelooflijk inspirerend in alle richtingen. Innovatief en esthetisch indrukwekkend, zoals de meermaals bekroonde Downline Performance. Deze kookveldafzuiging is de ideale partner voor elke keukensituatie dankzij zijn onopvallend design met belangrijke kenmerken en functies.

Wij voelen altijd absolute vrijheid wanneer wij buiten onze comfortzone denken en de dingen op hun kop zetten. En zo wordt de keuken met de geïntegreerde en slimme kookveldafzuiging berbel Downline Performance een plek waar de esthetiek zich in alle richtingen vrij kan ontvouwen.