berbel living excellence
Michael Dyllong Kevin Wolmerath Pierre Beckerling berbel Downline Infinity

Creativiteit heeft ruimte nodig Downline Infinity

Ruimte die de berbel Downline Infinity met zijn royale afmetingen biedt. Overtuigend! Daar zijn ook de sterrenkoks Michael Dyllong, Pierre Beckerling en sous-chef Kevin Wolmerath het helemaal mij eens.

berbel Downline

Kookplaatafzuiging in nieuwe dimensies

Liefde voor koken is het perfecte samenspel van smakelijke ingrediënten, een vakkundige bereiding en creatief gepresenteerde gerechten.  Met een indrukwekkende breedte van 900 mm x 550 mm diepte, biedt de Downline Infinity kookplaat met geïntegreerde afzuiging voldoende ruimte om sterrenwaardig te koken. Ideaal in combinatie met een kookeiland.

Hier ontdekken

Prachtig design, dat gezien mag worden

Edelstaal look / Matzwart
Beginnen met koken
Michael Dyllong

„Koken betekent voor mij…

...passie gecombineerd met creativiteit en kwaliteit - zowel in de keuze van het voedsel als in de bereiding ervan. De berbel Downline Infinity inductiekookplaat biedt een kookbelevenis op maat met geïntegreerde afzuiging in perfectie."

Michael Dyllong, sterrenkok uit Dortmund

Recept tip
berbel Dealer zoeken

Living excellence in elk detail

Koken op het hoogste niveau met de juiste technische hardware: berbel Downline Infinity. Pannen die gemakkelijk over het oppervlak glijden, dankzij de CERAN® StillColors bedrukking, elegante draaiknoppen en een minimalistisch design met duidelijke lijnen zorgen voor een eenvoudige bediening gecombineerd met een smaakvol design.

De berbel Downline Infinity combineert intuïtieve bediening met maximale bewegingsvrijheid. Op deze manier past de Downline Infinity zich perfect aan uw kookstijl en de huidige keukentrends van 2022 aan.

Overtuig uzelf live van de Berbel Downline Infinity bij uw vertrouwde keukendealer. Zij kunnen voor u ter plaatse een, op uw behoeften toegesneden offerte, maken. U vindt hier de directe route naar uw dichtstbijzijnde keukenstudio.

Dealer zoeken