berbel living excellence

Kookafzuigingen

Met het innovatieve berbel-principe ontstond het idee van de perfect kookafzuiging. Dankzij de gepatenteerde berbel-techniek verdwijnen kookdampen en storende geurtjes, en dat geluidsarm, betrouwbaar en duurzaam. De meest effectieve luchtreiniging sinds het bestaan van afzuigkappen, met behulp van centrifugale krachten, zonder filters. Design dat fascineert en inspireert.

GOEDE REDENEN VOOR EEN BERBEL

BLIJVENDE HOGE VETAFSCHEIDING
BLIJVENDE HOGE VETAFSCHEIDING

Het gepatenteerde berbel-principe is gebaseerd op de kracht van centrifuge. Het resultaat: Langdurig efficiënte afzuigkappen - zonder vetfilters die het vermogen nadelig beinvloeden.

GELUIDSARM
GELUIDSARM

Energiezuinige, geluidsarme EC-ventilatiemotoren en een weerstandsvrije luchtstroom zonder prestatiebelemmerende vetfilters zorgen voor een aangename en continu stille werking.

EFFEKTIEF
EFFEKTIEF

Curry, vis of stoofpot – berbel vangt alle luchtjes op. Recirculatiefilter met bijzonder groot oppervlak voor het opzuigen van luchtjes tot 97 procent (gecertificeerd).

SCHOON
SCHOON

De eenvoudige reiniging van de berbel afzuigkappen zorgt in de keuken voor optimale hygiëne. Afzuigkappen: Opvangbak openklappen, met een doekje uitnemen, schoon! Kookplaatafzuigingen: Afdekplaat verwijderen, afscheidingscassette reinigen, schoon! Overigens kunnen de opvangbak en de afscheidingscassette ook in de vaatwasmachine.

BEKROOND
BEKROOND

berbel staat voor een modern en hoogwaardig productdesign, dat uw keuken opwaardeert en met zijn innovatieve functies tot een geweldig highlight maakt. Talrijke internationale prijzen spreken voor zich.

MADE IN GERMANY
MADE IN GERMANY

De producten van berbel worden in Duitsland ontwikkeld, getest, geassembleerd, verpakt en van daaruit wereldwijd geëxporteerd. berbel combineert de hoogste kwaliteitseisen en de meest hoogwaardige materialen.

Kookplaatafzuiging Downline infinity

Bijzonder populair in open woonkeukens
 

TWO IN ONE

De Downline Infinity is geïntegreerd in een moderne inductiekookplaat en biedt niet alleen de meest innovatieve techniek maar ook een vrij zicht om met familie en vrienden te genieten van het koken.
 

POWER x 4

Vier royale kookzones zorgen voor grenzeloze vrijheid bij het koken.  
 

GELUIDSARM

Het duurzame, geluidsarme oppervlak met CERAN® Still Colors zorgt ervoor dat pannen geluidloos verplaatst kunnen worden.  
 

AUTOMATISCH PERFEKT

Met behulp van verschillende modi wordt het ventilatievermogen handmatig, halfautomatisch of volautomatisch aangepast aan de kooksituatie. 
 

INTUITIEF

Alle functies kunnen met behulp van de intuïtieve touch-bediening of elegante draaiknoppen eenvoudig worden bediend.  
 

SCHOONMAKEN ZONDER STRESS

De tweedelige afscheidingsunit is gemakkelijk te verwijderen en vaatwasmachinebestendig. 
 

FLEXIBEL INBOUWEN

Passend bij het aanrecht kan de Downline Infinity ofwel verzonken ofwel als opbouw worden gemonteerd. 
 
Hier ontdekken

Mooie uitzichten

berbel Panoramakookplaat - met geïntegreerde afzuigkapbediening

Modern, mat en majestueus zweeft de gitzwarte Skyline Edge van berbel boven het kookeiland, een combinatie van hoogwaardig design en een krachtige afzuigkap. Het efficiënt en geluidsarm opvangen van kook- en bakluchtjes wordt gegarandeerd door de moderne EC-ventilatiemotor, die rechtstreeks is verbonden met de innovatieve berbel Panoramakookplaat voor grenzeloos geïnspireerd koken. Dankzij de zeer geavanceerde technologie communiceert de ergonomische kookplaat rechtstreeks met de in hoogte verstelbare afzuigkap en past het vermogen van de ventilator automatisch aan afhankelijk van het kookgedrag op dat moment.

In ieder opzicht compatibel: Niet alleen wat betreft de technische communicatie tussen de afzuigkap en het fornuis. Ook qua optiek is de combinatie van matzwarte bebrel Skyline Edge en Panoramakookplaat een overtuigende eenheid. De op elkaar afgestemde maten zijn een lust voor het oog voor een ieder die op design let. Overigens: Dankzij het optionele permalyt®-recirculatiefilter heeft de matzwarte blikvanger totaal geen onderhoud nodig. Dat is intelligente luchtreiniging op zijn berbels. Natuurlijk is de berbel Panoramakookplaat ook compatibel met een berbel wand-, hoofdvrije of eilandkap.Flexibel koken en braden op z´n best.
Hier ontdekken