berbel living excellence

Kookafzuigingen

Met het innovatieve berbel-principe ontstond het idee van de perfect kookafzuiging. Dankzij de gepatenteerde berbel-techniek verdwijnen kookdampen en storende geurtjes, en dat geluidsarm, betrouwbaar en duurzaam. De meest effectieve luchtreiniging sinds het bestaan van afzuigkappen, met behulp van centrifugale krachten, zonder filters. Design dat fascineert en inspireert.

GOEDE REDENEN VOOR EEN BERBEL

BLIJVENDE HOGE VETAFSCHEIDING
BLIJVENDE HOGE VETAFSCHEIDING

Het gepatenteerde berbel-principe is gebaseerd op de kracht van centrifuge. Het resultaat: Langdurig efficiënte afzuigkappen - zonder vetfilters die het vermogen nadelig beinvloeden.

GELUIDSARM
GELUIDSARM

Energiezuinige, geluidsarme EC-ventilatiemotoren en een weerstandsvrije luchtstroom zonder prestatiebelemmerende vetfilters zorgen voor een aangename en continu stille werking.

EFFEKTIEF
EFFEKTIEF

Curry, vis of stoofpot – berbel vangt alle luchtjes op. Recirculatiefilter met bijzonder groot oppervlak voor het opzuigen van luchtjes tot 97 procent (gecertificeerd).

SCHOON
SCHOON

De eenvoudige reiniging van de berbel afzuigkappen zorgt in de keuken voor optimale hygiëne. Afzuigkappen: Opvangbak openklappen, met een doekje uitnemen, schoon! Kookplaatafzuigingen: Afdekplaat verwijderen, afscheidingscassette reinigen, schoon! Overigens kunnen de opvangbak en de afscheidingscassette ook in de vaatwasmachine.

BEKROOND
BEKROOND

berbel staat voor een modern en hoogwaardig productdesign, dat uw keuken opwaardeert en met zijn innovatieve functies tot een geweldig highlight maakt. Talrijke internationale prijzen spreken voor zich.

MADE IN GERMANY
MADE IN GERMANY

De producten van berbel worden in Duitsland ontwikkeld, getest, geassembleerd, verpakt en van daaruit wereldwijd geëxporteerd. berbel combineert de hoogste kwaliteitseisen en de meest hoogwaardige materialen.

Een veelzijdig spel met de Skyline Edge Play

Smart communiceren:

De Skyline Edge Play is van alle gemakken voorzien! Het liftsysteem, het licht en de afzuiging kunnen intuïtief worden bediend door middel van handbewegingen, zonder dat je de kap direct hoeft aan te raken. Natuurlijk kan de eilandkap ook gemakkelijk worden bediend met de berbel afstandsbediening of de berbel+ app via smartphone of tablet. De app biedt handige features zoals het beheer van vaste combi-instellingen, waarbij men direct opgeslagen scènes van afzuiging, licht en liftsysteem kan uitvoeren.

Indrukwekkende sfeer met Motion-Lights:

De Motion-Lights van berbel creëren een unieke sfeer in de keuken. Maar liefst 12 lichtsequenties variëren van zacht in elkaar overlopende kleuren tot dynamische lichteffecten en rustgevende kleuren. Zo is de look van de eilandkap aan de eigen stemming of aan de sfeer van de keuken aan te passen. Bovendien biedt de kookplaatverlichting perfect zicht tijdens het koken, terwijl de nieuwe uplight het plafond in de keuken indirect verlicht. 

Goede smaak is te zien:

Onze Skyline Edge Play presenteert zich prachtig boven de kookplaat met haar stijlvolle en lineaire vorm. Deze vorm wordt benadrukt met een elegante, smalle lichtrand. De eilandkap is verkrijgbaar in matzwart, zwart, wit of zilvergrijs decorglas en past zo in elk keukenontwerp. Een nog individuelere mogelijkheid is om de glasplaat uit te voeren in een gewenste RAL kleur. De plafondplaat kan worden gekozen in dezelfde kleur als de afzuigkap of in roestvrij staal.

Eersteklas kookervaring met de Ergoline Base

Het ideale instapmodel voor de moderne keuken:

De hoofdvrije kap Ergoline Base combineert stijl en functionaliteit in compacte perfectie. Met een duidelijke focus op essentiële functies en een aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding is deze kap het ideale instapmodel voor de moderne keuken. Hij is verkrijgbaar met een breedte van 80 cm en 90 cm met een elegant design in wit of zwart en een roestvrijstalen behuizing van hoge kwaliteit

Technologie voor topprestaties:

Het unieke berbel-principe en de bewezen BackFlow-technologie houden keukens vrij van geurtjes en vocht. Door de energiezuinige verlichting, die een perfecte kleurtemperatuur oplevert, biedt de afzuigkap optimaal zicht tijdens het koken. De opvangschaal van de Ergoline Base is gemaakt van roestvrij staal, net als de perfect afgewerkte binnenkant. De gladde oppervlakken maken een snelle en eenvoudige reiniging mogelijk. Dus de perfecte afzuigkap voor veeleisende koks!