NIEUWE MONTAGEAFMETINGEN DOWNLINE FAMILIE

Noodzakelijke aanpassingen van de inbouwmaten van berbel kookplaatafzuigingen

Om redenen van patentrecht past berbel de de productafmetingen van de meermaals bekroonde kookplaatafzuiging "berbel Downline" aan.

De aanpassingen zullen leiden tot een wijziging van de onderbouw. Het gaat om de drie modellen "berbel Downline Infinity", "berbel Downline Performance" en "berbel Downline Compact".

VERGELIJKING VAN OUDE EN NIEUWE INSTALLATIEAFMETINGEN

VERGELIJKING VAN OUDE EN NIEUWE INSTALLATIEAFMETINGEN

De wijzigingen betreffen alleen de hoogte van de ventilatormodule. De nieuwe hoogte is 249 mm.

Klik HIER om de nieuwe installatietetekening van de Downline Infinity te bekijken of klik HIER om de nieuwe installatietekening van de Downline Performance en de Downline Compact te bekijken.

Alleen de hoogte van het toestel verandert, alle aansluitmaten en ook de accessoires blijven ongewijzigd!

De tekening links toont een vergelijking van de oude en de nieuwe installatieafmetingen.

VERDERE WIJZIGINGEN IN HET BESTELPROCES

VERDERE WIJZIGINGEN IN HET BESTELPROCES

Om u in staat te stellen al in een vroeg stadium rekening te houden met deze aanpassingen in uw planning, heeft berbel een nieuwe planningsbrochure opgesteld. U vindt deze samen met gedetailleerder informatiemateriaal, zoals de nieuwe tekeningen voor de planningshulp,  in de downloads hieronder.

Let bij het bestellen op de gewijzigde typebenamingen en artikelnummers zoals hiernaast aangegeven.Wij, berbel Ablufttechnik GmbH, zijn ons ervan bewust dat deze veranderingen voor u een extra en onverwachte inspanning betekenen. Daarom beloven wij u nu al om u zo goed mogelijk te steunen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoon +49 5971 80809-0, e-mail info@berbel.nl of ons persoonlijk bezoeken op area30 van 17 t/m 22 september 2022 op stand G 13.

Wij danken u bij voorbaat voor uw begrip en medewerking.