NIEUWE MONTAGEAFMETINGEN DOWNLINE FAMILIE

Noodzakelijke aanpassingen van de inbouwmaten van berbel kookplaatafzuigingen

Op grond van een lopende octrooirecht procedure betreffend het constructiedesign van een kookplaatafzuiging door een marktconcurrent, is ook berbel gedwongen om de productafmetingen van de meermaals bekroonde kookplaatafzuiging "berbel Downline" per 01-02-2023 aan te passen.De aanpassingen zullen leiden tot een wijziging van de onderbouw. Het gaat om de drie modellen "berbel Downline Infinity", "berbel Downline Performance" en "berbel Downline Compact".

VERGELIJKING VAN OUDE EN NIEUWE INSTALLATIEAFMETINGEN

VERGELIJKING VAN OUDE EN NIEUWE INSTALLATIEAFMETINGEN

De wijzigingen betreffen alleen de hoogte van de ventilatormodule. Om te garanderen dat de nieuwe hoogte van 249 mm overeenkomt met de bijpassende onderkast, moeten de huidige kast ontwerpen worden gecontroleerd en eventueel nieuw geordend worden gemaakt.

Op die manier kan worden gewaarborgd dat voor de gewijzigde afmetingen van de kookplaatafzuiging  vanaf 01.02.2023 een passende onderkast beschikbaar is. Door in een vroeg stadium van kast toewijzing te veranderen, wordt ervoor gezorgd dat de nieuwe apparatuur, bij de eindklant, aan de juiste kast voldoet.

Alleen de hoogte van het toestel verandert, alle aansluitmaten en ook de accessoires blijven ongewijzigd!

De tekening links toont een vergelijking van de oude en de nieuwe installatieafmetingen.

VERDERE WIJZIGINGEN IN HET BESTELPROCES

VERDERE WIJZIGINGEN IN HET BESTELPROCES

Omdat fabrikanten, keukenplanners en studio's bij hun planning al in een vroeg stadium rekening moeten houden met deze aanpassingen, stelt berbel momenteel een nieuwe planningsbrochure op en communiceert deze ook afzonderlijk. Gedetailleerder informatiemateriaal, zoals de nieuwe tekeningen voor de planningshulp, zijn te vinden in de downloads hieronder.

Let bij het bestellen op de gewijzigde typebenamingen en artikelnummers zoals hiernaast aangegeven.Wij, berbel Ablufttechnik GmbH, zijn ons ervan bewust dat deze veranderingen een extra en onverwachte inspanning betekenen voor fabrikanten, keukenplanners en studio's. Daarom beloven wij u nu al om u zo goed mogelijk te steunen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via via telefoon +49 5971 80809-0, e-mail info@berbel.nl of ons persoonlijk bezoeken op area30 van 17 t/m 22 september 2022 op stand G 13.

Wij danken u bij voorbaat voor uw begrip en medewerking.