AutoRun® Modul

KOPPELING VAN KOOKVELD & KAP

Het lijkt wel of bij het starten van het kookveld door magie de

berbel afzuigkap ook automatisch aangeschakeld wordt.

Tijdens het koken is de kap, zoals gewoonlijk, met het bedieningsveld

voor alle functies te bedienen. Bij het uitschakelen

van het kookveld wisselt de kap dan in de naloopfunctie en

schakelt daarna uit.

 AutoRun<sup>®</sup> Modul

AUTOMATISCH VERBONDEN

De AutoRun® module herkent wanneer het kookveld aangeschakeld wordt en start de afzuigkap via een bluetoothverbinding. Tijdens het koken is de kap zoals gewoonlijk met het bedieningsveld voor alle functies te bedienen. Bij het uitschakelen van het kookveld wisselt de kap dan in de naloopfunctie en schakelt daarna uit.

Meer informatie over de features
Planungshinweise
  • Monteer hem tussen krachtstroomaansluiting en toevoerleiding van het kookveld op de muur
  • Combineerbaar met alle autarke kookvelden die op krachtstroom werken, onafhankelijk van de fabrikant
  • Alleen een gekwalificeerde elektricien mag de stroomaansluiting maken
  • De verbinding van de afzuigkap is automatisch per bluetooth
  • Geen uitbreiding van een installatie achteraf, omdat de afzuigkap met de bijbehorende ontvangstmodule moet zijn uitgerust
  • Beschikbaar voor alle berbel plafondkappen met liftsysteem
AutoRun® 2.0 voor Skyline eilandkap

AutoRun® 2.0 voor Skyline eilandkap

Netwerkverbinding tussen het kookveld en de berbel eilandkap Skyline met de module AutoRun® 2.0. De berbel AutoRun® 2.0 herkent wanneer het kookveld wordt ingeschakeld en start de afzuigkap via een Bluetoothverbinding. De ventilator start zelfstanding op stand 2, de kookveldverlichting zorgt voor een aangename verlichting van de werkruimte. De Skyline eilandkap kan met de afstandsbediening op de ideale afstand van het kookveld worden ingesteld. Tijdens het koken kunnen alle functies van de Skyline zoals u gewend bent via de afstandsbediening worden bediend. Bij uitschakelen van het kookveld schakelt de Skyline eerst over naar de naloopfunctie en schakelt vervolgens uit.De AutoRun® 2.0 is leverbaar voor alle berbel Skyline eilandkappen en kan worden gecombineerd met alle zelfstandige krachtstroom kookvelden, onafhankelijk van de fabrikant.

AutoRun+ met berbel panoramakookplaat

AutoRun+ met berbel panoramakookplaat

Geïntegreerde besturing van de kap met berbel panoramakookplaat iPP en een berbel wand-, eiland- of hoofdvrije kap. De berbel panoramakookplaat biedt samen met een berbel afzuigkap en de berbel Bluetoothinterface berbel ConInterface de optimale combinatie van maximaal comfort en functionaliteit.
Via een extra sensortoets op de panoramakookplaat wordt de ventilator, die via Bluetooth communiceert met de afzuigkap, geregeld. De afzuigkap kan direct vanaf de kookplaat worden aan- en uitgezet. De afzuigkap en de ventilatorstanden worden rechtstreeks vanaf de kookplaat bediend. Naast de handmatige bediening staan nog twee modi ter beschikking:De halfautomatische modus (AutoRun®) en de volautomatische modus (AutoRun+).

De mogelijkheid om de berbel panoramakookplaat te regelen is bij de eilandkap Skyline standaard. De aanvullende optie ConInterface is niet nodig. Een andere bijzonderheid is hier de bediening van de liftfunctie op de berbel panoramakookplaat.

GMA AutoRun 2.0

GMA AutoRun 2.0
pdf – 10.25 MB