MIJN AFZUIGVENTILATOR CONFIGUREREN

berbel configurator

Mijn berbel zoals ik hem wil! Om dat met overtuiging te kunnen zeggen helpt berbel u hierbij. Kies de afzuigkap van berbel die het beste bij u en uw keuken past. Onze configurator werkt snel en doelgericht. Met maar een paar klikjes heeft u de perfecte afzuigkap gevonden.

Mijn berbel afzuigkap vinden

Vind nu uw afzuigkap

Mijn berbel Skyline plannen

Configureer nu uw afzuigkap
Start nu de configuratie
Als u op het punt staat om een keuken aan te schaffen, heeft u de keus uit vele modellen. Als u dan een goede keukenspecialist vindt die u adviseert over alle mogelijke inbouwapparatuur, dan ontbreekt er aan het einde meestal nog een element: de juiste wasemkap, die bij uw kookplaat past of die volledig geïntegreerd en bijna geheel onzichtbaar in de keukenkast is ingebouwd - wasemkappen van de afzuigkapspecialist berbel.
 
Terwijl dit lange tijd nogal stiefmoederlijk behandeld werd, zien wij tegenwoordig dat het thema wasemkappen steeds belangrijker wordt. Afzuigkappen worden een design- en lifestyle-object, dat bovendien over technische features en netwerktechnologie beschikt. Dat betekent nog meer comfort voor onze hoofdvrije afzuigkappen, wandkappen, inbouwkappen en eilandkappen.

Voor de Skyline afzuigkappen bestaat er de ‘autorun’-module, die met alle kookplaten kan worden gecombineerd die op stroom werken.
Of het nu gaat om kookplaten met afzuiging, vlakscherm afzuigkappen, onderbouw afzuigkappen, plafondkappen of ventilatormodules, bij berbel vindt u afzuigsystemen voor iedere kookplaat. Wij bieden u daarbij twee uitgangspunten voor de configuratie van uw afzuigsysteem.
1. Als u nog niet voor een speciaal model heeft gekozen, ga dan naar het adviesmenu ‘mijn berbel uitzoeken’.
 U vindt hier uw eerste productadviezen op basis van de gegevens over de kookplaat (eiland of wand), de gewenste breedte van de afzuigkap en uw favoriete afzuigsysteem (recirculatie, afvoer naar buiten of hybride) Daarna kunt u de kleur, de features (aansluiting op het plafond, verlichting, modules) en de accessoires toevoegen. Als u aan het einde uw contactgegevens invult, krijgt u enkele seconden later uw persoonlijke offerte.

2. Heeft u uw oog al laten vallen op een van onze Skyline-modellen, ga dan naar de individuele configurator ‘mijn berbel Skyline configureren’. Onze Skyline-modellen bieden vele combineermogelijkheden voor iedere keuken. Kies uw gewenste grootte en uw lievelingsmodel.